Secretul supei cu galuste, dezvaluit de o gospodina din Bucovina. Nu dai gres niciodata cu reteta asta


Asa faci cea mai gustoasa supa cu galuste. Iata secretul care a fost dezvaluit de o gospodina din Bucovina.

Ingrediente:

500 gr tacamuri de pasare
o foaie dafin
radacina mica telina
o radacina pastarnac
un morcov
o ceapa
sare si piper dupa gust
o legatura patrunjel

Pentru galuste:
2 oua
o lingura ulei
7 linguri gris
sare

Mod de preparare:


1. Se fierb tacamurile aproximativ 10 minute, pana cand se ridica spuma in oala. Se aduna spuma si se adauga legumele curatate si tocate bucati mari, dafinul si coditele de patrunjel. Se asezoneaza cu sare si piper si se fierbe pana cand legumele si carnea sunt patrunse.
2. In acest timp, se freaca ouale cu ulei si cu sare, apoi se adauga grisul in ploaie, pana ajunge la consistenta unei smantani groase. Cu o lingura incalzita in supa, se ia din compozitie si se adauga galustele in supa.
3. Se acopera oala si se fierbe maximum 10 minute, la foc mic, apoi se opreste focul. Inainte de servire, se toaca patrunjel proaspat.

Sursa


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Ioana Ginghină a dat vestea, la trei luni de a divorț! „Am spus un mare DA!”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri