Secretul retetei ce-ti pastreaza castravetii tari


Secretul retetei ce-ti pastreaza castravetii tari

Uite cum trebuie sa procedezi pentru a avea castraveti tari. Secretul este stiut de putine gospodine.

1. Speli castravetii, ii pui intr-un vas si ii pastrezi de pe o zi pe alta in apa cu sare (saramura).
2. Apoi ii scoti din acea saramura (pe care o arunci), ii scurgi si ii pui in borcane.
3. In prealabil se pot pune pe fundul borcanului: cimbru (crengute sau doar “scuturat”/samanta), boabe de mustar, piper boabe, feliute de ceapa, catei de usturoi, ardei iute, zahar, hrean taiat etc.
4. Apoi amesteci intr-o oala apa rece, sare si otet (dupa gust). Le amesteci bine si torni in borcane, peste castraveti. Du la rece in camara sau pivnita.

IMPORTANT: otetul folosit sa fie otet din VIN!

Sursa


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este ANGELA RUSU. "N-am crezut că o să mă mai mărit vreodată! Aveam o repulsie… După trei căsnicii…"

Un milionar celebru a pus ochii pe Alexia Eram! Cum au fost surprinși la un party

Jodie Marsh s-a despărțit de Billy Collins Nuttall după trei ani de relație

Alexia Eram și Mario Fresh, pregătiți pentru pasul cel mare? Fiica Andreei Esca a prins buchetul la o nuntă

De ce se aruncă prima apă de la carne

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

MARIUS MODOVAN: Cine este şi cu ce se ocupă soţul Angelei Rusu

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri