Daca ai pofta de o omleta delicioasa, care se face foarte rapid, poti incerca aceasta reteta. Iti vei desfata papilele gustative.
Ingrediente:
250 gr branza Cheddar, rasa
8 oua
240 ml lapte
80 gr sunca, tocata cubulete
200 gr mozzarella, rasa
sare
1 lingurita pudra de ceapa
piper
Mod de preparare:
Preincalzeste cuptorul la 175 grade Celsius si unge o tava cu putin unt. Intr-un vas pentru mixer adauga ouale si bate-le bine, pana obtii o compozitie spumoasa. Incorporeaza treptat laptele si asezoneaza cu sare si piper dupa gust. Adauga apoi in compozitie pudra de ceapa, sunca, mozzarella si branza cheddar.
Toarna compozitia in tava si lasa omleta cu branza sa se coaca timp de 40-45 de minute, sau pana cand oul este bine patruns. Lasa omleta sa stea la temperatura camerei timp de cinci minute inaite de a o taia. O poti servi atat calda cat si rece, alaturi de felii de paine prajita.
sursa: acasa