Secretul pentru cel mai gustos pilaf: nu mai fierbe orezul in apa!


Daca vrei sa faci cel mai gustos pilaf, aplica aceste trucuri simple.

Ingrediente:

1 pui frumos
măruntaiele de pui (fără ficat)
1 ceapă mare şi tare
1-2 ardei
1 păharel de untdelemn
sare,
piper,
boia
1 morcov mărişor
1 ceaşcă mare cu orez
2 roşii foarte tari, dar coapte

Mod preparare:

•    Ceapa se toacă... bob de orez

•    Morcovul se rade

Citeste continuarea pe pagina 2 >>


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Pentru tine

Mama Alexandrei Măceșanu, mărturisire sfâșietoare la ”Asta-i România!” ”Aștept ca Dumnezeu să mi-o aducă la poartă! Copilul meu nu e mort”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri