Secretul pentru cel mai gustos pilaf: nu mai fierbe orezul in apa!


Daca vrei sa faci cel mai gustos pilaf, aplica aceste trucuri simple.

Ingrediente:

1 pui frumos
măruntaiele de pui (fără ficat)
1 ceapă mare şi tare
1-2 ardei
1 păharel de untdelemn
sare,
piper,
boia
1 morcov mărişor
1 ceaşcă mare cu orez
2 roşii foarte tari, dar coapte

Mod preparare:

•    Ceapa se toacă... bob de orez

•    Morcovul se rade

Citeste continuarea pe pagina 2 >>

DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Povestea fetei de la țară cu 10 absolut la Evaluarea Națională. „Tot timpul mi-am dorit să merg la mare, dar dacă nu s-a putut... O să merg într-o bună zi”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri