Pilaf manastiresc - O reteta de post, de la Manastirea Prislop


Pilaf manastiresc - O reteta de post, de la Manastirea Prislop

Incearca aceasta reteta de pilaf. Acestea sunt secretele calugarilor de la manastirea Prislop.

Ingrediente:

90 gr ciuperci feliate
1 cana de orez
2 cepe mai mici
2 cani cu apa
1 morcov
2 rosii mai mici
2 linguri de ulei vegetal
1 felie de telina
2 ardei grasi
2 catel de usturoi
piper dupa gust
sare

Mod de preparare:

1. Spala orezul si scurge-l de apa.
2. Spala, curata si taie legumele bucatele.
3. Caleste ceapa, usturoiul si ardeiul gras in putin ulei.
4. Dupa 2-3 minute pune condimentele si restul ingredientelor.
5. Dupa cateva minute pune si orezul. Tine pe foc mic, amestecand continuu, vreo 3-4 minute.
6. Toarna apa, acopera vasul si tine pe foc 30-40 de minute.

Sursa


Abonează-te pe

Citește și:

Florinel Coman și Ioana Timofeciuc vor deveni părinți pentru prima oară

Începe tărăboiul! Cu ce o amenință Ciucu pe Alina Sorescu!

Jador, dezvăluiri din culisele divorțului dintre Simina Loica și Alex Zănoagă! Alex Bobicioiu s-ar fi cuplat cu bruneta: „Daca vezi ce mesaj mi-a dat Bobi...”

Andreea Mantea, incident neobișnuit în trafic. Ce a pățit vedeta: ”De unde să-i dau?”

Nicoleta Luciu, din nou la tratament. Ce intervenție și-a făcut vedeta: „O dată pe săptămână...”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

TOP 5 accesorii cochete care nu trebuie să îți lipsească. Vor oferi un boost personalității tale

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri