Pilaf manastiresc - O reteta de post, de la Manastirea Prislop


Incearca aceasta reteta de pilaf. Acestea sunt secretele calugarilor de la manastirea Prislop.

Ingrediente:

90 gr ciuperci feliate
1 cana de orez
2 cepe mai mici
2 cani cu apa
1 morcov
2 rosii mai mici
2 linguri de ulei vegetal
1 felie de telina
2 ardei grasi
2 catel de usturoi
piper dupa gust
sare

Mod de preparare:

1. Spala orezul si scurge-l de apa.
2. Spala, curata si taie legumele bucatele.
3. Caleste ceapa, usturoiul si ardeiul gras in putin ulei.
4. Dupa 2-3 minute pune condimentele si restul ingredientelor.
5. Dupa cateva minute pune si orezul. Tine pe foc mic, amestecand continuu, vreo 3-4 minute.
6. Toarna apa, acopera vasul si tine pe foc 30-40 de minute.

Sursa


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Adevărul despre broșa pe care Viorica Dăncilă a purtat-o toată campania! Bijuteria are și un nume

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri