Secretul pentru cea mai delicioasa carne la garnita! Uite cum se prepara!


Secretul pentru cea mai delicioasa carne la garnita! Uite cum se prepara!

Mancata ca atare, alaturi de garnituri, sau folosita in prepararea unor retete satioase, carnea la garnita nu trebuie sa lipseasca din camarile gospodinelor.

 

Carne la garnita: ingrediente
- carne de porc proaspata (pulpa, spata)
- carnati proaspeti de porc
- untura de porc
- boabe de ienibahar, foi de dafin (optional)
- sare
Se taie carnea de porc si carnatii in bucati potrivite. Într-o cratita adanca sau intr-un ceaun se topeste untura.
La fiecare kilogram de untura, adaugam o lingurita de sare. Dupa preferinte se pot adauga si boabe de ienibahar si foi de dafin, dupa gust.  Prajim carnea la foc mic timp de aproximativ 90-120 de minute, in functie de cantitate.
Apoi, scoatem carnea cu o spumiera si adaugam carnatii, care se lasa la prajit la foc mic vreme de 30 de minute. Dupa ce se rumenesc, scoatem carnatii si ii asezam, alaturi de carne, in vase de ceramica smaltuite sau in borcane curate si uscate.
Se toarna untura peste carne si se da la rece. Carnea si carnatii in untura se pot consuma ca atare sau se pot folosi in alte preparate, in timp ce untura se poate folosi la gatit.
Sursa: Adevarul.ro

Carne la garnita: ingrediente 
- carne de porc proaspata (pulpa, spata) 
- carnati proaspeti de porc 
- untura de porc 
- boabe de ienibahar, foi de dafin (optional) 
- sare

Se taie carnea de porc si carnatii in bucati potrivite.

Într-o cratita adanca sau intr-un ceaun se topeste untura. La fiecare kilogram de untura, adaugam o lingurita de sare. Dupa preferinte se pot adauga si boabe de ienibahar si foi de dafin, dupa gust.  Prajim carnea la foc mic timp de aproximativ 90-120 de minute, in functie de cantitate. 

Apoi, scoatem carnea cu o spumiera si adaugam carnatii, care se lasa la prajit la foc mic vreme de 30 de minute.
Dupa ce se rumenesc, scoatem carnatii si ii asezam, alaturi de carne, in vase de ceramica smaltuite sau in borcane curate si uscate. Se toarna untura peste carne si se da la rece. Carnea si carnatii in untura se pot consuma ca atare sau se pot folosi in alte preparate, in timp ce untura se poate folosi la gatit.

Sursa: Adevarul.ro

 


Abonează-te pe

Citește și:

Theo Rose, din nou infectată cu noul Coronavirus! Cum se simte cântăreața?

Iulia Vântur, declarație ȘOC despre Salman Khan! Exclude total orice colaborare

Klaus Iohannis, anunț de ultimă oră! Vaccinul anti-covid, obligatoriu pentru categoriile esențiale?

Casa sau Apartament in Rate Fara Dobanda care se plateste singura

Vremea de joi, 23 septembrie 2021, anuntul ANM: vreme innorata!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Viviana Sposub, declarații neașteptate după ce a intrat în competiția „Bravo, ai stil! Celebrities” „Sunt extenuată...”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri