Secretul pentru cea mai delicioasa carne la garnita! Uite cum se prepara!


Mancata ca atare, alaturi de garnituri, sau folosita in prepararea unor retete satioase, carnea la garnita nu trebuie sa lipseasca din camarile gospodinelor.

 

Carne la garnita: ingrediente
- carne de porc proaspata (pulpa, spata)
- carnati proaspeti de porc
- untura de porc
- boabe de ienibahar, foi de dafin (optional)
- sare
Se taie carnea de porc si carnatii in bucati potrivite. Într-o cratita adanca sau intr-un ceaun se topeste untura. La fiecare kilogram de untura, adaugam o lingurita de sare. Dupa preferinte se pot adauga si boabe de ienibahar si foi de dafin, dupa gust.  Prajim carnea la foc mic timp de aproximativ 90-120 de minute, in functie de cantitate.
Apoi, scoatem carnea cu o spumiera si adaugam carnatii, care se lasa la prajit la foc mic vreme de 30 de minute. Dupa ce se rumenesc, scoatem carnatii si ii asezam, alaturi de carne, in vase de ceramica smaltuite sau in borcane curate si uscate. Se toarna untura peste carne si se da la rece. Carnea si carnatii in untura se pot consuma ca atare sau se pot folosi in alte preparate, in timp ce untura se poate folosi la gatit.
Sursa: Adevarul.ro

Carne la garnita: ingrediente 
- carne de porc proaspata (pulpa, spata) 
- carnati proaspeti de porc 
- untura de porc 
- boabe de ienibahar, foi de dafin (optional) 
- sare

Se taie carnea de porc si carnatii in bucati potrivite. Într-o cratita adanca sau intr-un ceaun se topeste untura. La fiecare kilogram de untura, adaugam o lingurita de sare. Dupa preferinte se pot adauga si boabe de ienibahar si foi de dafin, dupa gust.  Prajim carnea la foc mic timp de aproximativ 90-120 de minute, in functie de cantitate. 

Apoi, scoatem carnea cu o spumiera si adaugam carnatii, care se lasa la prajit la foc mic vreme de 30 de minute. Dupa ce se rumenesc, scoatem carnatii si ii asezam, alaturi de carne, in vase de ceramica smaltuite sau in borcane curate si uscate. Se toarna untura peste carne si se da la rece. Carnea si carnatii in untura se pot consuma ca atare sau se pot folosi in alte preparate, in timp ce untura se poate folosi la gatit.

Sursa: Adevarul.ro

 


Abonează-te pe

Citește și:

Ștefan Stan, tătic pentru prima oară! Artistul este în culmea fericirii

Am aflat răspunsul! Cine crezi că are salariul mai mare, Andreea Esca sau Dan Negru?

Ziua de 1 Decembrie, marcată de o ceremonie fără public

Când se împodobește, de fapt, bradul! Mulți nu știu

COVID-19 România! 1.259 pacienți internați la ATI

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

EXCLUSIV! Andra Volos spune adevărul! Este sau nu GRAVIDĂ? Declaraţii incendiare!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri