Secretul pentru a pregăti cea mai bună salată boeuf de Paște. Care este rețeta lui chef Florin Dumitrescu

Secretul pentru a pregăti cea mai bună salată boeuf de Paște. Care este rețeta lui chef Florin Dumitrescu

Mai sunt cateva zile până la sărbătoarea Paștelui și femeile din întreaga țară sunt în ultima sută de metri cu pregătirile pentru a pregăti mâncărurile care vor fi servite la masa de sărbătoare, unde se vor aduna alături de familie și prieteni apropiați.

Chef Florin Dumitrescu a dezvăluit secretul pentru cea mai bună salată de boeuf de Paște. Mai jos vei găsi ingredientele de care ai nevoie pentru a te bucura de cel mai bun preparat, alături de familie și prieteni.

Citește și: Cum înroșește ouăle de Paște, celebra bunică Gherghina de pe TikTok. Rețeta originală, pas cu pas, realizată cu ciorap de damă!

Secretul pentru a pregăti cea mai bună salată boeuf de Paște

Cu siguranță, Paștele reprezintă una dintre cele mai importante sărbători ale anului pentru credincioși.

Aceasta este perioada în care familiile se reunesc și sărbătoresc Învierea Domnului împreună.

Pe lângă drobul de miel, cozonacul, pasca sau ouăle roșii, renumita salată de boeuf este o altă mâncare preferată de români în ziua de Paște. Pentru a pregăti cea mai bună salată de boeuf de Paște, Chef Florin Dumitrescu a dezvăluit secretul lui.

Secretul pentru a pregăti cea mai bună salată boeuf de Paște [Sursa foto: shutterstock]

Ingrediente

  • 300 g cartofi fierți
  • 150 g morcovi fierți
  • 80 g mazăre fiartă
  • 4 ouă
  • 80 g ardei gras murat
  • 80 g castraveți murați
  • 2 linguri muștar
  • 1 lămâie
  • 400 ml ulei măsline/ floarea soarelui
  • 300 g pulpă vită

Mod de preparare:

  • puneți pulpa de vită să fiarbă într-o oala cu apa sărată
  • când carnea e gata, adăugați legumele întregi la fiert.
  • după ce s-au răcit, tăiați ingredientele cuburi mici

Pentru maioneză:

- amestecați 2 gălbenușuri cu muștarul, sucul de la o lămâie și uleiul de floarea-soarelui (uleiul nu se pune tot odată, se toarnă fir subțire în timp ce se amesteca gălbenușul cu muștar, iar sucul de lămâie se pune la final când maioneza este emulsionată).

- când crema e gata, iar ingredientele tocate cuburi amestecați totul cu maioneza și murăturile tocate.

După ce ați parcurs pașii de mai sus, vă veți putea bucura de cea mai bună salată de beouf alături de familie și de toți cei dragi, la masa de Paște. Poftă bună tuturor!

Secretul pentru a pregăti cea mai bună salată boeuf de Paște [Sursa foto: shutterstock]

 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Cum înroșește ouăle de Paște, celebra bunică Gherghina de pe TikTok. Rețeta originală, pas cu pas, realizată cu ciorap de damă!

Fosta iubită a lui Liviu Dragnea, din nou în vizorul presei! Ce a făcut Irina Tănase...

Vești de ultimă oră despre starea lui Dan Petrescu. Fiicele lui au venit de urgență în țară: „A slăbit 30 de kilograme”

Fanii emisiunii Casa Iubirii sunt în șoc după aceste declarații INCENDIARE: "Vreau să înțelegeți că...". Ce a putut să spună Roberta despre participarea ei, dar și despre două dintre concurentele din acest sezon: "Puteam să ies câștigătoare"

Alina Sorescu, despre primele semnale de alarmă din fosta sa relaţie – confesiune tulburătoare la „În oglindă” „Chiar am crezut că poate fi prințul pe cal alb pe care mi-l imaginam”

El a fost și va rămâne marea iubire a celebrei Hande Ataizi, care joacă rolul Cana în serialul "Fata de la fereastră"! Iată cu cine a fost căsătorită îndrăgita actriță

Zece studenți arși de vii într-un incendiu devastator într-un restaurant! Tragedie de nedescris în Peru