Schimbă-ți viața! Cum să atragi și să te faci plăcută celor din jurul tău


Întotdeauna vor exista persoane care te vor înțelege în mod greșit și care nu vor avea o părere tocmai bună despre tine.


In articol:

Cu toții ne dorim să fim plăcuți dar câteodată se poate întâmpla să nu fim compatibili cu anumite persoane.

Întotdeauna vor exista persoane care te vor înțelege în mod greșit și care nu vor avea o părere tocmai bună despre tine.

Dacă vei urma sfaturile menționate mai jos vei reuși să faci o primă impresie ideală:

1.Rămâi deschis și sincer.

Ascultă întotdeauna ce au de spus persoanele din jurul tău și încearcă să nu le critici părerile. Nu trebuie să fi de acord cu ceea ce spun ei trebuie doar să îi asculți și să fi un interlocutor bun.

Citeste si: De ce te minţi singură? Iată 17 de semne clare că eşti într-o relaţie toxică

2.Evită bârfa

Este o regulă care ar trebui urmată, oricât de ușor ar părea să vorbești despre altcineva recomandat este să nu o faci. Dacă simți că discuția degenerează spre bârfă cel mai bine este să pleci și să eviți să vorbești persoanele respective.

3.Rămâi rezervat

Cu toții avem probleme sau trecem prin situații dificile dar asta nu înseamnă că trebuie să le expunem ori de câte ori avem ocazia. Nu este bine să fi prea deschisă cu o persoană pe care abia o cunoști. Rămâi rezervat cu ceea ce se întâmplă în viața ta.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Nelu Tătaru, avertisment despre al doilea val de coronavirus: „Trebuie să fim pregătiți pentru orice”. Ce recomandări a emis ministrul

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri