Salată vegană de pomelo și linte, rețeta lui chef Joseph Hadad! "Puneți toate ingredientele într-un bol, amestecați și serviți!"

Salată vegană de pomelo și linte, rețeta lui chef Joseph Hadad! "Puneți toate ingredientele într-un bol, amestecați și serviți!"

Chef Joseph Hadad a dezvăluit cum pregătește salata de pomelo și linte, de această dată, o rețetă vegană.

Unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți bucătari, de la noi din țară, chef Joseph Hadad,  obișnuiește să fie mai mereu activ pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește nenumărate trucuri de bucătărie cu urmăritorii săi. De această dată, celebrul bucătar a pregătit o rețetă care se poate face mai mult decât repede, având nevoie de doar câteva ingrediente, pentru o salată de pomelo și linte. În plus, celebrul bucătar a ținut să pregătească o astfel de salată, nu oricum, ci vegană, pentru ca toată lumea să se poată bucura de gustul desăvârșit al combinației de ingrediente.

Acesta a postat delicioasa rețetă,  pe contul său de Instagram, acolo unde a și menționat modul de preparare simplu, precizia ingredientelor care poate face diferența, dar și câteva trucuri de luat în seamă. Astfel, atunci când vă doriți să savurați alături de familie o salată fresh, indiferent de sezon sau ocazie, puteți încerca această rețetă absolut delicioasă, care se prepară rapid și se consumă la fel de rapid!

Salată vegană de pomelo și linte, pregătită de chef Joseph Hadad

Citește și: Care este secretul lui chef Joseph Hadad pentru o doradă perfectă, exact ca la restaurant? „Acest pas este foarte important, nu-l omiteți!”

Citește și: VIDEO Care este secretul lui chef Joseph Hadad pentru un crème brulee exact ca la restaurant! Ai nevoie de doar 4 ingrediente

Ingrediente

  • 1 pomelo sau portocale, kaki ori fructe de pădure
  • 3 fire țelină apio
  • 2 fire ceapă verde
  • 1 lingură pătrunjel tocat
  • 300 g linte roșie (fiartă pe jumătate, al dente)
  • 4 fire mentă (doar frunze)
  • sucul de la 1/2 lămâie
  • coaja de la 1 lămâie
  • coaja și sucul de la 1 portocală
  • 1/2 ardei iute
  • 2 linguri nuci pecan (tocate mai mari)
  • Sare și piper
  • 5 linguri ulei de măsline
  • 1 linguriță Dijon, opțional
  • 1 lingură miere, opțional

Mod de preparare

  1. “Curățați pomelo de coajă și pielița albă, altfel va fi amărui. Scoateți pulpa și sfărâmați în bucăți mai mici.
  2. Tocați fin țelina, ceapa, menta și ardeiul iute.
  3. Puneți toate ingredientele într-un bol, amestecați și serviți. Poftă bună!”, a explicat pas cu pas, chef Joseph Hadad, în filmulețul postat pe pagina sa de Instagram.



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Pui în crustă de aluat, rețeta lui chef Joseph Hadad. „Puiul este gata dacă frigăruia este foarte fierbinte.”

Cine este prietena ta cea mai bună, în funcție de zodie

Veștile de care românii se temeau! Legea tocmai a fost publicată în Monitorul Oficial. Taxele și impozitele vor exploda începând cu ianuarie 2026

Moldo face o MĂRTURISIRE INCENDIARĂ în faţa prezentatoarei TV, dezvăluind totul despre Ahmed și Veronica. Secretul lor a ieșit la iveală sub privirile tuturor, iar reacţiile din platou sunt DE NECREZUT. Andreea Mantea: "Care este scuza?" 

Alina Sorescu, copleșită de emoții, în cadrul emisiunii „În Oglindă”. Cine a salvat-o după divorț: „Acum mă simt în acel punct”

Sâmbătă, de la ora 14:45, la ”ROventura”, călătorie de neuitat pe plaiuri vrâncene

Tragedie într-o școală din Rusia. Un elev de 10 ani a fost ucis de un coleg de 15 ani. Criminalul a filmat atacul