Salata din piept de gasca! Uite cum se face aceasta reteta delicioasa!


Salata din piept de gasca! Uite cum se face aceasta reteta delicioasa!

Laura Cosoi te invata sa faci o delicioasa salata din piept de gasca. Uite cum se prepara!

 

Ingrediente:
1 buc Piept de gasca
1 buc Ceapa
2 catei Usturoi
2 felii Lamaie dupa gust
Apa dupa gust
Sare dupa gust
Piper
1 pahar Vin alb
Preparare:
Salata dupa gust
Ulei de masline
dupa gust Salata mixta (rucola, baby spinach, salata iceberg, salata romaneasca)
dupa
gust Sare
pentru decor Frunze de chives
Dressing
Pentru dressing:
dupa gust Iaurt natur
1 catel Usturoi
dupa gust Menta verde
Mod de preparare
1. Cresteaza pieptul de gasca, asezoneaza-l cu sare si piper.
2. Incinge tigaia, pune pieptul de gasca la prajit cu pielea in jos si adauga ceapa taiata pestisori.
3. Dupa ce se rumeneste, pune continutul intr-o tava, adauga 2 catei de usturoi maruntiti, piper, doua felii de lamaie, vinul si putina apa.
4. Acopera tava cu folie de aluminiu si pune-o la cuptor pentru 15-20 de minute, la 200?C sau la foc mare (dupa 10 minute poti verifica pieptul de gasca).
5. Dressingul: Amesteca in blender iaurtul, usturoiul maruntit si menta.
6. Servire: Asaza salata mixta cu putin ulei de masline, sare si dressingul in farfurie impreuna cu pieptul de gasca. O alta varianta de servire: Taie pieptul de rata in bucatele mici, amesteca-le cu salata si dressingul si decoreaza totul cu cateva frunze de chives.
Sursa: LauraCosoi.ro

Ingrediente:

1 buc Piept de gasca
1 buc Ceapa
2 catei Usturoi
2 felii Lamaie dupa gust
Apa dupa gust
Sare dupa gust
Piper
1 pahar Vin alb

Preparare:

Salata dupa gust
Ulei de masline
dupa gust Salata mixta (rucola, baby spinach, salata iceberg, salata romaneasca)
dupa gust Sare
pentru decor Frunze de chives 
Dressing

Pentru dressing:
dupa gust Iaurt natur
1 catel Usturoi
dupa gust Menta verde

Mod de preparare

1. Cresteaza pieptul de gasca, asezoneaza-l cu sare si piper.

2. Incinge tigaia, pune pieptul de gasca la prajit cu pielea in jos si adauga ceapa taiata pestisori.

3. Dupa ce se rumeneste, pune continutul intr-o tava, adauga 2 catei de usturoi maruntiti, piper, doua felii de lamaie, vinul si putina apa.

4. Acopera tava cu folie de aluminiu si pune-o la cuptor pentru 15-20 de minute, la 200?C sau la foc mare (dupa 10 minute poti verifica pieptul de gasca).

5. Dressingul: Amesteca in blender iaurtul, usturoiul maruntit si menta.

6. Servire: Asaza salata mixta cu putin ulei de masline, sare si dressingul in farfurie impreuna cu pieptul de gasca. O alta varianta de servire: Taie pieptul de rata in bucatele mici, amesteca-le cu salata si dressingul si decoreaza totul cu cateva frunze de chives.

Sursa: LauraCosoi.ro

 


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Cine este RALUKA. Ce nume are artista în buletin

Tragedie în showbiz! Copilul cântăreței a fost declarat MORT!

CITEȘTE: Cine este THEO ROSE. Ce nume are artista în buletin

CITEȘTE: Cine este CARLA'S DREAMS. Biografie: nume real, dată nașterii, studii, vârstă, divorț, iubită

DESCOPERĂ: Ce se întâmplă dacă pui balsam în vopseaua de păr

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

DESCOPERĂ: Cadouri de SECRET SANTA sub 50 de lei. 5 idei care să te inspire

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri