Salata din piept de gasca! Uite cum se face aceasta reteta delicioasa!

Salata din piept de gasca! Uite cum se face aceasta reteta delicioasa!
Salata din piept de gasca! Uite cum se face aceasta reteta delicioasa!

Laura Cosoi te invata sa faci o delicioasa salata din piept de gasca. Uite cum se prepara!

 

Ingrediente:
1 buc Piept de gasca
1 buc Ceapa
2 catei Usturoi
2 felii Lamaie dupa gust
Apa dupa gust
Sare dupa gust
Piper
1 pahar Vin alb
Preparare:
Salata dupa gust
Ulei de masline
dupa gust Salata mixta (rucola, baby spinach, salata iceberg,
salata romaneasca)
dupa gust Sare
pentru decor Frunze de chives
Dressing
Pentru dressing:
dupa gust Iaurt natur
1 catel Usturoi
dupa gust Menta verde
Mod de preparare
1.
Cresteaza pieptul de gasca, asezoneaza-l cu sare si piper.
2. Incinge tigaia, pune pieptul de gasca la prajit cu pielea in jos si adauga ceapa taiata pestisori.
3. Dupa ce se rumeneste, pune continutul intr-o tava, adauga 2 catei de usturoi maruntiti, piper, doua felii de lamaie, vinul si putina apa.
4.
Acopera tava cu folie de aluminiu si pune-o la cuptor pentru 15-20 de minute, la 200?C sau la foc mare (dupa 10 minute poti verifica pieptul de gasca).
5. Dressingul: Amesteca in blender iaurtul, usturoiul maruntit si menta.
6. Servire: Asaza salata mixta cu putin ulei de masline, sare si dressingul in farfurie impreuna cu pieptul de gasca.
O alta varianta de servire: Taie pieptul de rata in bucatele mici, amesteca-le cu salata si dressingul si decoreaza totul cu cateva frunze de chives.
Sursa: LauraCosoi.ro

Ingrediente:

1 buc Piept de gasca
1 buc Ceapa
2 catei Usturoi
2 felii Lamaie dupa gust
Apa dupa gust
Sare dupa gust
Piper
1 pahar Vin alb

Preparare:

Salata dupa gust
Ulei de masline
dupa gust Salata mixta (rucola, baby spinach, salata iceberg, salata romaneasca)
dupa

gust Sare
pentru decor Frunze de chives 
Dressing

Pentru dressing:
dupa gust Iaurt natur
1 catel Usturoi
dupa gust Menta verde

Mod de preparare

1. Cresteaza pieptul de gasca, asezoneaza-l cu sare si piper.

2. Incinge tigaia, pune pieptul de gasca la prajit cu pielea in jos si adauga ceapa taiata pestisori.

3.
Dupa ce se rumeneste, pune continutul intr-o tava, adauga 2 catei de usturoi maruntiti, piper, doua felii de lamaie, vinul si putina apa.

4. Acopera tava cu folie de aluminiu si pune-o la cuptor pentru 15-20 de minute, la 200?C sau la foc mare (dupa 10 minute poti verifica pieptul de gasca).

5. Dressingul: Amesteca in blender iaurtul, usturoiul maruntit si menta.

6. Servire: Asaza salata mixta cu putin ulei de masline, sare si dressingul in farfurie impreuna cu pieptul de gasca.
O alta varianta de servire: Taie pieptul de rata in bucatele mici, amesteca-le cu salata si dressingul si decoreaza totul cu cateva frunze de chives.

Sursa: LauraCosoi.ro

 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Ce spun martorii care l-au văzut pe Felix Baumgartner înainte de impactul cu apa și ce a făcut cascadorul înainte să se prăbușească: „A căzut ca o piatră.”

I-a spus aceste cuvinte surorii ei mai mari, iar după câteva ore, s-a sinucis, din cauza examenului de evaluare

„Noi am fost DRAGOSTE”. Prima reacție a Mihaelei Rădulescu după moartea lui Felix Baumgartner

DETALIUL scos la iveală dă peste cap tot ceea ce s-a scris în ultimele ore. De ce a pierdut Felix Baumgartner controlul parapantei: "Instalase o cameră video. A încercat să deschidă parașuta de urgență, dar nu s-a activat la timp".

Marymar, partenera de viață a lui Tzancă Uraganu, a pregătit ciorba preferată a artistului. Ce ingrediente folosește: „Ce gust mai are ciorba de afumătură dacă aruncați apa în care a fiert coasta?”

Veronica și Dorobanțu vor izbucni în lacrimi! Concurenta va ajunge în pericol de eliminare! Aflați ce se va întâmpla în Gala de duminică, 20 iulie, în Casa iubirii, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

VIDEO Imagini cutremurătoare de la locul în care s-a prăbușit Felix Baumgartner. Parapanta a căzut lângă o piscină plină de copii, iar o femeie a fost rănită


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies