Chef Sorin Bontea a explicat, pas cu pas, cum pregătește salata cu halloumi.
Chef Sorin Bontea, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați bucătari din țară, reușește întotdeauna să surprindă prin preparatele sale, astfel, de pe rețele de socializare, nu lipsesc rețetele inedite și jocurile de ingrediente din care imediat realizează un preparat. De la mic dejun, la prânz, cină, deserturi, toate sunt extrem de ușor de pregătit, rapid, fără să fie nevoie să petreci foarte mult timp în bucătărie.
Cum pregătește chef Sorin Bontea o salată delicioasă pentru picnic
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
De această dată, chef Sorin Bontea a pregătit o salată rapidă, perfectă pentru următoarea perioadă, de 1 mai, când toți se pregătesc să iasă la un grătar, iar pe lângă toate preparatele din carne, o salată fresh trebuie să fie nelipsită. Astfel, acesta a pregătit toate ingredientele de care are nevoie și începe prin a prăji halloumi în tigaie. Este o brânză perfectă atât folosită ca atare, cât și după metoda bucătarului.
Folosește roșii cherry, baby spanac, iar când vine vorba de dressing, adaugă muștar și ulei de măsline.Ingrediente:
Citește și: Băiețel de 7 ani mort după ce a fost pedepsit de părinți să mănânce forțat- stirilekanald.ro
- Halloumi
- Muștar
- Ulei de măsline
- Sare
- Piper
- Miere
- Baby spanac
- Roșii
„Dacă tot avem liber, vă propun o rețetă cu salată halloumi, o brânză care merge foarte bine și la grătar, dar și la tigaie. Merge cu dulceață, cu miere, cu un dressing dulce, ușor parfumat.