Aceasta salata poate fi combinata la pranz si la cina si este foarte delicioasa.
Ingrediente:
– 3 mandarine
– 1 portocala
– 300 g varza dulce
– 150 g iaurt grecesc
– 2 linguri de miere
– 2 linguri de stafide inmuiate in rom
– 100 g nuci tocate sau seminte
– 2 mere
– 200 g cascaval
– 1 lingurita de mustar
– zeama de
la o lamaie
– sare, piper
Se amesteca varza tocata cu nucile si merele curatate de coaja si samburi taiate cubulete. Se adauga cascavalul taiat fasii, stafidele scurse si se da totul la rece pentru 30 de minute.
In acest timp se curata mandarinele si portocala de coaja si se despart in felii. Se pregateste si dressingul astfel: se amesteca bine iaurtul cu mierea, mustarul, zeama de lamaie si se potriveste de sare si piper.
Sursa: CuraDeMiere.ro
Ingrediente:
– 3 mandarine – 1 portocala – 300 g varza dulce – 150 g iaurt grecesc – 2 linguri de miere – 2 linguri de stafide inmuiate in rom – 100 g nuci tocate sau seminte – 2 mere – 200 g cascaval – 1 lingurita de mustar – zeama de la o lamaie – sare, piper
amesteca varza tocata cu nucile si merele curatate de coaja si samburi taiate cubulete. Se adauga cascavalul taiat fasii, stafidele scurse si se da totul la rece pentru 30 de minute.
Aceasta salata poate fi combinata la pranz si la cina si este foarte delicioasa.
Paste Quattro Formaggi și spanac, rețeta pregătită de chef Patrizia Paglieri. “Avem un sos absolut fabulos, unul dintre cele mai gustoase și cele mai simple.”
Diana Puiu17 iunie 2025Actualizat: 17 iunie 2025, 14:11