S-a trezit în toiul nopții și și-a dat seama că prietenul său nu e în pat. De jos se auzeau gemete ușoare. ”Ce mă fac acum? Cum aș putea să scap?”


Poate cel mai mare coșmar al unei femei este să afle că omul de lângă ea nu o mai iubește și și-a căutat fericirea în brațele alteia.

O tânără de 22 de ani povestește că cel mai recent episod al relației sale cu partenerul a lăsat-o în pragul sinuciderii și nu mai știe încotro să se îndrepte.

Citeste si: Avea chef de sex şi a mers la o prostituată. În timpul partidei de amor, bărbatul și-a scos prezervativul, chiar dacă femeia nu voia. După câteva zile, ceva şocant i s-a întâmplat

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 5-11 MAI 2019. Cinci zodii îşi înşală partenerii de viaţă. Vor ajunge pe culmile plăcerii, dar vor plăti după pentru păcatele lor - previziuni complete pentru Kfetele.ro

”Prietena mea cea mai bună m-a rugat să își serbeze ziua de naștere la mine acasă și am acceptat. Au fost vreo 20 de invitați, s-a dansat, s-a băut, iar la final am rămas cu ea și cu prietenul meu în living. Am mai stat de vorbă puțin, apoi am pregătit canapeaua pentru prietena mea și am mers să mă culc. Prietenul meu a spus că vine și el în scurt timp. Nu știu când am adormit, dar m-am trezit după câteva ore, trebuia să merg la baie. La etaj nu avem toaletă, așa că ar fi trebuit să cobor. Când am ajuns în capătul scărilor am auzit zgomote ușoare. Am tras cu ochiul și nu mi-a venit să cred. Cea mai bună prietenă a mea făcea sex cu prietenul meu. Mi-aș fi dorit să am puterea să îi înfrunt atunci, dar în loc să fac asta m-am retras în pat și am plâns până am adormit” spune tânăra.

Citeşte continuarea pe Antena3


Citește și:

Avea chef de sex şi a mers la o prostituată. În timpul partidei de amor, bărbatul și-a scos prezervativul, chiar dacă femeia nu voia. După câteva zile, ceva şocant i s-a întâmplat

4 întrebări fierbinţi despre sex lămurite de sexologi

Horoscop WEEKEND 3-5 MAI 2019. Weekend transformator sub LUNA NOUĂ ÎN TAUR! Ce rol are şocantul Uranus in Taur acum?

Andreea Tonciu și Roxana Nemeș la duel! "Băi, mincinoaso! Cine este Roxana “Memeș”? Dacă duci microfonul la gură, vezi că îl mănânci! Ești nebună la cap!?"

Andreea Tonciu aruncă cu flăcări în Roxana Nemeș! "Ai văzut tu kilometrajul meu dacă este dat peste cap sau nu?! Roxana, tu ești obișnuită cu microfonul!"

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Cea mai puternică rugăciune a lui Arsenie Boca. Spune-o acum, când se fac 110 ani de la nașterea lui

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri