S-a căsătorit cu bărbatul vieții ei și au plecat în luna de miere. Acolo a descoperit adevărul despre el. ”Simt că m-a mințit, sunt eu o ticăloasă?”


Se spune des că ”mărimea nu contează”. Poate. Dar știm cu siguranță că onestitatea contează cu adevărat.

O femeie de 27 de ani a povestit surpriza pe care a avut-o după ce s-a căsătorit cu alesul inimii: ”am fost un cuplu șase luni, apoi șase luni de logodnă și zilele trecute ne-am căsătorit. Soțul meu nu este o persoană religioasă, ci de modă veche spune el.

Ne-am prostit de câteva ori, dar niciodată nu făcusem dragoste. Mereu mă oprea când ajungeam mai departe. Sunt eu acum o ticăloasă pentru că m-am supărat? Nici nu știu cum să îi zic”.

Problema: bărbatul de 32 de ani are un penis extrem de mic.

Citeste si: "L-am înşelat până a murit!" Povestea cutremurătoare care te va pune pe gânduri

Citeste si: 9 minciuni pe care le spun bărbații pentru sex

”Simt că m-a mințit sau că mi-a spus doar o jumătate de adevăr. A fost ceva cu totul neașteptat pentru mine” a continuat femeia.

Internauții care i-au citit povestea au sfătuit-o să trăiască cu alegerea făcută, dar să țină minte să încerce ”produsul” data viitoare când mai cumpără ceva.

sursa: antena3.ro


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Dialog de senzație între Smiley și Gina într-un live spontan pe Youtube. Replicile care au stârnit hazul tuturor: „Să nu uiți să iei o pâine când vii!”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Tu & El

Parteneri