Ruladă cu ciuperci, roșii, ceapă, ardei kapia si verdeață. Rețeta de post a Annei Lesko! „Dragii mei, m-am tot gândit la o rețetă de post și vă propun să facem astăzi o ruladă.”

Ruladă cu ciuperci, roșii, ceapă, ardei kapia si verdeață. Rețeta de post a Annei Lesko! „Dragii mei, m-am tot gândit la o rețetă de post și vă propun să facem astăzi o ruladă.”

Află din rândurile următoare cum să prepari o ruladă de post după rețeta propusă de Anna Lesko.

Anna Lesko este foarte activă pe canalul său de YouTube, acolo unde, pe lângă melodiile sale, împărtășește cu urmăritorii săi din mediul online și idei de rețete gustoase și ușor de făcut. De data aceasta, artista a pregătit o rețetă de post: ruladă cu ciuperci, roșii, ceapă, ardei kapia si verdeață.

Dragii mei, m-am tot gândit la o rețetă de post și vă propun să facem astăzi o ruladă.”, a spus Anna Lesko pe YouTube.

Rețeta de ruladă cu ciuperci, roșii, ceapă, ardei kapia si verdeață a Annei Lesko

Citește și: Anna Lesko, despre importanța de a nu fi intime cu partenerul prea repede: „În clipa în care tu ajungi mult prea repede să fii intimă cu acel bărbat, toate barierele au căzut.”

Citește și: Rețeta Annei Lesko pentru cozonacul cu nucă și vișine. Care este secretul artistei

Ingrediente:

Pentru aluat:

  • 500 de grame de făină;
  • 2 linguri și jumătate de ulei;
  • 250 ml de apă caldă.

Pentru compoziție:

  • un kg de ciuperci champignon;
  • 8 cepe;
  • 7 ardei capia;
  • 400 de grame de roșii cherry;
  • 4 legături de pătrunjel;
  • 4 legături de mărar;
  • sare, piper (după gust).

Mod de preparare:

Anna Lesko a filmat întregul proces de preparare al rețetei.

Prima dată, vedeta a spălat și a tocat legumele mărunt, iar apoi le-a pus pe foc.

Ceapa, ardei capia, ciuperci. O să adăugăm și roșioare. Punem sare, punem și piper și o să o lăsăm la foc mic. Verdeața o vom adăuga puțin mai încolo .”, a spus Anna Lesko.

Ulterior, artista a pregătit aluatul pentru ruladă.  

Cernem făină. Sare, două linguri și jumătate de ulei, apă călduță, 200-250 de ml. Începem să frământăm. O să-l lăsăm să se odihnească. Îl acoperim să se odihnească .”, a spus vedeta.

Între timp, legumele s-au fiert, iar Anna Lesko a adăugat și verdeața. A împărțit aluatul în 5 părți și a pus ulei pe masa pe lucru. Apoi, cu ajutorul unui sucitor, a modelat aluatul, pe care l-a întins foarte bine. Cu ajutorul unei linguri, a pus compoziție pe aluat și a întins-o uniform, iar apoi a rulat aluatul cu compoziția, ca o ruladă. Pe tava pregătită cu hârtie de copt, artista a poziționat ruladele, pe care le-a uns cu ulei și a presărat un mix de semințe. Acestea au fost puse la cuptorul încălzit la 180 de grade, timp de 40 de minute.  



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Care este trucul Gabrielei Cristea pentru friptura de miel la cuptor! „Am venit repede să iau carnea de miel.”

Fosta iubită a lui Liviu Dragnea, din nou în vizorul presei! Ce a făcut Irina Tănase...

Vești de ultimă oră despre starea lui Dan Petrescu. Fiicele lui au venit de urgență în țară: „A slăbit 30 de kilograme”

Fanii emisiunii Casa Iubirii sunt în șoc după aceste declarații INCENDIARE: "Vreau să înțelegeți că...". Ce a putut să spună Roberta despre participarea ei, dar și despre două dintre concurentele din acest sezon: "Puteam să ies câștigătoare"

Alina Sorescu, despre primele semnale de alarmă din fosta sa relaţie – confesiune tulburătoare la „În oglindă” „Chiar am crezut că poate fi prințul pe cal alb pe care mi-l imaginam”

Cum arăta Cihangir Ceyhan, actorul care joacă rolul Hayri în serialul "Fata de la fereastră", când a debutat pe platourile de filmare

Zece studenți arși de vii într-un incendiu devastator într-un restaurant! Tragedie de nedescris în Peru