Risc mare de LEUCEMIE: Mii de români mănâncă aceste produse zilnic


Risc mare de LEUCEMIE: Mii de români mănâncă aceste produse zilnic

Mezelurile sunt cele mai toxice alimente. Consumul acestora creşte riscul de apariţie a leucemiei cu până la 74%. Vinovaţi pentru apariţia cancerului sunt nitritii şi nitrozaminele din carnea procesată. Un studiu efectuat de oamenii de ştiinţă din Taiwan a scos la iveală aceste date şocante.

Cercetătorii au studiat obiceiurile alimentare a 515 copii şi adolescenţi, o parte sănătoşi, o parte bolnavi de leucemie şi a constatat că o alimentaţie în care se regăsesc cărnuri procesate mai des de o dată pe săptămâna creşte cu 74% riscul de a face leucemie.

Potrivit studiului o porţie la 7 zile este suficientă pentru a-ţi da peste cap organismul şi a-l predispune la îmbolnăvire. Cercetătorii au inclus în studiu toate mezelurile, de la cârnaţi şi crenvurşti la bacon şi şuncă, dar şi produsele obţinute din peste procesat.

Toate sunt la fel de nocive, din pricina nitritilor şi nitrozaminelor, scrie libertatea.ro.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Abonează-te pe

Citește și:

Andreea Mantea, în stare de şoc: "Mi-au dat colegii o scrisoare de dimineaţă! O s-o citesc, ca să audă toată lumea! Nu vreau să cred că e adevărat"

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Soția lui Bordea, mărturisiri dureroase: 'Când ai prefera să mori. Când nu ai motiv să...'

Paula Vieru a parasit competitia „Exatlon”, dupa duelul cu Monica Rosu

A slăbit 18 kilograme cu APĂ caldă. Dieta garantată de o farmacistă japoneză

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
„M-a șocat.” Ce gest a făcut Cristina Ciobănașu. Vlad Gherman a rămas surprins
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri