Retete Revelion: Tort cu crema de nuci


Retete Revelion: Tort cu crema de nuci

Anisoara67 a trimis o alta reteta deosebita pentru ingredientul zilei ZAHAR.

 

Ingrediente
blat: 8 oua, 175 g zahar, 150 g faina, 25 g amidon de porumb, 100 g miez de nuca macinat marunt, o lingurita cu varf de praf de copt, esenta de rom, un praf de sare
sirop:150 g de zahar, 200 ml apa, esenta de rom
crema: un pachet de unt sau margarina, 300 g crema de ciocolata tartinabila cu aroma de alune, 200 g miez de nuca prajit si maruntit
ornare: 300 g ciocolata amaruie, 2 linguri de frisca lichida, 50 g miez de nuca caramelizat in 60 g zahar+ un miez de nuca intreg caramelizat, o lingura de crema de unt (oprita din crema de umplutura)
Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Ingrediente

blat: 8 oua, 175 g zahar, 150 g faina, 25 g amidon de porumb, 100 g miez de nuca macinat marunt, o lingurita cu varf de praf de copt, esenta de rom, un praf de saresirop:150 g de zahar, 200 ml apa, esenta de rom

crema: un pachet de unt sau margarina, 300 g crema de ciocolata tartinabila cu aroma de alune,

200 g miez de nuca prajit si maruntit

ornare: 300 g ciocolata amaruie, 2 linguri de frisca lichida, 50 g miez de nuca caramelizat in 60 g zahar+ un miez de nuca intreg caramelizat, o lingura de crema de unt (oprita din crema de umplutura)

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Cum pot fi păcăliţi românii cu ofertele de vacanţă? Care sunt recomandările făcute de ANPC pentru clienți

Un milionar celebru a pus ochii pe Alexia Eram! Cum au fost surprinși la un party

Blestemul ZODIILOR. Care este partea întunecată a zodiei tale

Loredana Chivu se luptă cu kilogramele în plus. „Urmează să fac o operație. Nu este o boală… este o afecțiune”

Câţi bani a cheltuit Bianca Drăgușanu pentru un eveniment! „Doar una dintre brăţările mele a costat 36.000 euro”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Theo Rose şi–a dezvăluit toate complexele. „Se uită lumea la mine și mă vede numai atârnată, cocârjată”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri