REȚETE DE CRĂCIUN. Nu mai pune niciodată așa ceva în salata boeuf - Greșeala asta îi strică gustul



Salata boeuf este nelipsită de pe mesele românilor şi poate fi preparată în multe variante.


In articol:

 

REȚETE DE CRĂCIUN. Numele salatei provine din bucătăria franţuzească, unde termenul de "boeuf" înseamnă "vită". lata boeuf poate fi servită ca aperitiv sau ca şi garnitură pentru fripturi.

Citeste si: Rețete Crăciun. Cea mai simplă prăjitură pentru masa de Crăciun- Se face din 3 ingrediente și e gata în 10 minute

REȚETE DE CRĂCIUN. Este recomandat să se folosească carnea de vită, nu cea de pui. Carnea de vită, deşi sunt puţini care ştiu acest lucru, este cea care dă cu adevărat gust salatei.

Citeste si: Albă că zăpada- REGINA PRĂJITURILOR DE CASĂ. Aşa o făcea bunica la fiecare sărbătoare

Ingrediente salată boeuf

400 g carne vită

-300 g cartofi roşii

-200 g morcov

Citeste si: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”- wowbiz.ro

Citeste si: Cât câștigă Eva Măruță din postările de pe rețelele sociale?! Nu o să îți vină să crezi ce sumă primește pentru o postare- radioimpuls.ro

-200 g mazăre (opţional)

-200 g gogoşar acru

-200 g castraveţi în oţet

-150 g maioneză

-sare, piper

Salata boeuf

Mod de preparare salata boeuf

Carnea se spală şi se fierbe în apă cu sare (sau condimente). Legumele se curăţă, se spală şi se fierb în apă cu sare.

Citeste si: Cozonac a la Chef Cătălin Scărlătescu- reţeta desertului preferat al românilor, nelipsit de pe masă de Sărbători

Dupa ce s-au răcit se toacă totul mărunt, inclusiv gogoşarii şi castraveţii. Acestia din urmă se pun la scurs într-o sită (nu se storc) ca să nu lase multă zeamă şi să înmoaie maioneza.

salata boeuf

Se amesteca toate ingredientele într-un vas mare si se adaugă maioneza din care opriţi şi pentru ornat. Se decorează cu fâşii de castravete murat, gogoşari, frunze de pătrunjel, frunze legume murate sau măsline, după preferinţe.

Citeste si: Prăjitura Raffaello- cea mai delicioasă rețetă pentru Crăciun! Nu necesită coacere

Este recomandat să se folosească carnea de vită, nu cea de pui. Carnea de vită, deşi sunt puţini care ştiu acest lucru, este cea care dă cu adevărat gust salatei.

Citeste si: Cum preparăm cea mai delicioasă tobă de casă, un preparat nelipsit de pe mesele românilor în perioada Sărbătorilor

Sursa: Antena3


Abonează-te pe

Citește și:

HOROSCOPUL CRĂCIUNULUI 2018. Cum îți este CRĂCIUNUL în funcție de ZODIE?

A avut loc un cutremur în România, duminică dimineață!

Produsele de la Lidl care vor face furori printre români. Apar de joi în toate magazinele - ego.ro

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei - kudika.ro

Buna Vestire 2023. Ce este bine să faci în această zi importantă pentru a avea parte de sănătate? Tradiții și obiceiuri străvechi! - stirilekanald.ro

Horoscop chinezesc weekend 25-26 martie 2023: Zodiile care-și împlinesc o mare dorință. Au astrele de partea lor la final de săptămână - kanald.ro

VIDEO: Mădălina Ghenea, cu lacrimi în ochi în ultima apariție televizată. Imaginile care i-au emoționat pe fani - radioimpuls.ro

Decizia luată de Oana Matache și Radu Siffredi! Nu au mai suportat criticile - wowbiz.ro

Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
,,Eu o iubeam foarte mult.” Andreea Esca nu s-a pensat niciodată. Care este motivul
Citește mai departe
Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri