Cauti sa afli adevaratele retete romanesti? Poate ar trebui sa te asezi la masa in trapeza unei manastiri.
Acolo vei descoperi care sunt calitatile inconfundabile ale unei retete romanesti!
Un astfel de popas am facut si noi deunazi la Manastirea Dervent, nu departe de viile ce se oglindesc in apa Dunarii, la Ostrov, si de insula zisa si Pacuiul lui Soare, unde candva, dupa legenda, a fost inaltata bogata catedrala a Mitropoliei Vicinei (cea mai nordica mitropolie a Bizantului din vechime).
De la parintele Casian, am aflat cum se prepara ciorba de peste, „ca la Manastirea Dervent”.
La o oala de 50 de litri se pun 2 kg de cartofi cuburi, o jumatate de kilogram de morcovi dati pe razatoare, 2-3 teline, putin hrean.
Afla pe ANTENA SATELOR detaliile acestei delicioase retete romanesti.
Acolo vei descoperi care sunt calitatile inconfundabile ale unei retete romanesti!
Un astfel de popas am facut si noi deunazi la Manastirea Dervent, nu departe de viile ce se oglindesc in apa Dunarii,
la Ostrov, si de insula zisa si Pacuiul lui Soare, unde candva, dupa legenda, a fost inaltata bogata catedrala a Mitropoliei Vicinei (cea mai nordica mitropolie a Bizantului din vechime). De la parintele Casian, am aflat cum se prepara ciorba de peste, „ca la Manastirea Dervent”.
La o oala de 50 de litri se pun 2 kg de cartofi cuburi, o jumatate de kilogram de morcovi dati pe razatoare, 2-3 teline, putin hrean.
Afla pe ANTENA SATELOR detaliile acestei delicioase retete romanesti. Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro