La rubrica reţeta zilei a venit rândul celei de clătite americane.
La reţeta zilei vorbim despre o porţie clătite americane. Acestea sunt alternativa perfectă pentru micul dejun. Sunt 3 secrete pentru un gust desăvârșit. Primul pas este acela de a separa albușurile de gălbenușuri. Albușurile trebuie bătute cât mai bine. Tigaia trebuie unsă cu unt înainte de a pune compoziția de clătite americane. În același timp, pentru a-și păstra textura pufoasă, clătitele americane trebuie mânuite cu grijă, fără a fi trântite sau presate. Ingrediente clătite americane: 2 ouă, 250 ml lapte, 200 grame făină, 2 lingurițe praf de copt, ½ linguriță bicarbonate, 1 plic zahăr vanilinat, două linguri de zahăr, 3 linguri de ulei, un vârf de sare, ulei.
Citeste si: Reţete: Cum să faci cele mai bune pulpe de pui
Clătite americane. Amestecați făina cu praful de copt
Mod de preparare clătite americane: Măsurați ingredientele cu exactitate.
Clătite americane. Nu trebuie niciodată întoarse de mai multe ori
La reţeta zilei aflăm cum se prepară o porţie de clătite americane. Încălziți tigaia și turnați puțin ulei în ea. Ștergeți suprafața tigăii cu ajutorul unui șervețel de hârtie. Acest procedeu va va ajută să obțineți acea culoare maronie pe care o căpăta în general clătitele americane. După