Reteta traditionala de stufat de miel! Se face rapid!

Reteta traditionala de stufat de miel! Se face rapid!
Reteta traditionala de stufat de miel! Se face rapid!

Aceasta reteta de stufat de miel este delicioasa si se face in mai putin de doua ore.

 

INGREDIENTE
1,5 kg carne de miel cu os
15 legaturi ceapa verde
15 legaturi usturoi verde
300 ml suc de rosii
1 lingura pasta de rosii
1 leg patrunjel
100 ml ulei
1 leg marar
sare
piper
MOD DE PREPARARE
Se taie carnea in bucati potrivite, apoi se spala in multa apa rece.
Incingeti intr-o cratita mare uleiul si puneti bucatile de carne. Se adauga o cescuta de apa si se lasa carnea la inabusit la foc potrivit.
Aruncati spuma de cite ori e cazul.
Curatati ceapa si usturoiul, scurgeti-le de apa, si tocati-le cam la 3-4 centimetri si puneti-le peste carne cind aceasta este bine facuta si incepe sa se rumeneasca. Lasati sa se inabuse 5 minute amestecind bine.
Acum se adauga pasta de rosii, sucul de rosii si o cescuta de apa fierbinte! Potriviti cu sare si piper, puneti capacul si lasati sa fiarba la foc mic circa 15 minute.
La final se adauga mararul si patrunjelul tocate marunt, se mai lasa sa dea doua clocote si se opreste focul.
Sursa

INGREDIENTE

1,5 kg carne de miel cu os
15 legaturi ceapa verde
15 legaturi usturoi verde
300 ml suc de rosii
1 lingura pasta de rosii
1 leg patrunjel
100 ml ulei
1 leg marar
sare
piper

MOD DE PREPARARE

Se taie carnea in bucati potrivite, apoi

se spala in multa apa rece.

Incingeti intr-o cratita mare uleiul si puneti bucatile de carne. Se adauga o cescuta de apa si se lasa carnea la inabusit la foc potrivit. Aruncati spuma de cite ori e cazul.

Curatati ceapa si usturoiul, scurgeti-le de apa, si tocati-le cam la 3-4 centimetri si puneti-le peste carne cind aceasta este bine facuta si incepe sa se rumeneasca. Lasati sa se inabuse 5 minute amestecind bine.


Acum se adauga pasta de rosii, sucul de rosii si o cescuta de apa fierbinte! Potriviti cu sare si piper, puneti capacul si lasati sa fiarba la foc mic circa 15 minute.

La final se adauga mararul si patrunjelul tocate marunt, se mai lasa sa dea doua clocote si se opreste focul.

Sursa

 



Citește și:

Picioare umflate: cauze și factori declanșatori

La un an de la trecerea sa în neființă, Andreea Cuciuc nu a fost uitată nici de buna sa prietena, Alexandra Cuhuteac! Ce mesaj a transmis tânăra, în mediul online? "Deja un an fără tine..."

Fosta iubită a lui Liviu Dragnea, din nou în vizorul presei! Ce a făcut Irina Tănase...

Mariana Moculescu și-a făcut apariția la priveghiul lui Horia Moculescu, chiar dacă anunțase că nu va participa! Preț de câteva momente, a dat la o parte toate neînțelegerile și și-a îmbrățișat fiica

După ce scandalul dintre familiile Cuciuc și Botgros a EXPLODAT în spațiul public, Alexandra Cuhuteac ia o DECIZIE ȘOC. Nimeni nu bănuia că o să se ajungă aici! Ce a putut să facă fosta iubită a lui Cristi Botgros  

Vești incredibil de bune pentru Oana Ioniță, în ceea ce îl privește pe fiul său! Decizia a fost luată încă din cursul zilei de ieri

Ceartă aprigă în „Casa iubirii”! Ahmed a răbufnit când a auzit ce a putut spune Filip despre Veronica

„Crema este magistrală, este făcută în laborator” Ancuța Cîrcu răspunde acuzațiilor că ar fi vândut ilegal creme cu mercur: „Sunt femei care nu sunt emancipate”


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies