Temperaturile scazute se resimt motiv pentru care ai nevoie de alimente care contin multe vitamine pentru a nu te imbolnavi. Ecuisine.ro propune o super reteta de supa crema de sparanghel ce se face imediat.
Ingrediente
500 grame sparanghel
un morcov
2 cartofi
o ceapa
o tulpina de telina
doua fire de usturoi verde
ulei de masline
sare
un amestec de condimente care contine: oregano, rozmarin, busuioc si fenicul
200 grame branza mascarpone
100 grame parmezan.
Mod de preparare
Citeste si: Urechi infundate: cauze si tratament
Citeste si: O nouă victorie pentru David Popovici! „Sunt foarte mulţumit de rezultat”. Ce note a obținut sportivul la examenul de Bacalaureat?- radioimpuls.ro
Legumele
se pun la fiert, iar usturoiul se caleste in uleiul de masline, iar cand acesta este gata, se adauga peste piureul de legume. Jumatate din cantitatea de sparanghel se mixeaza impreuna cu legumele, iar jumatate se adauga taiat in bucati mai mari. Cele 200 grame de mascarpone se incorporeaza in piureul de legume diluat cu zeama lor, iar mai apoi se prepara crutoane din parmezan care se adauga deasupra. Pentru a le prepara, radeti parmezan pe o hartie de copt intr-o tava, introducem pentru 10 minute la 180 grade, scoatem sa se raceasca apoi rupem bucatele din parmezan si presaram peste supa crema.