Reteta delicioasa si usoara pentru un mic dejun echilibrat: Melcisori raw cu scortisoara!

Reteta delicioasa si usoara pentru un mic dejun echilibrat: Melcisori raw cu scortisoara!
Reteta delicioasa si usoara pentru un mic dejun echilibrat: Melcisori raw cu scortisoara!

Acesti melcisori cu scortisoara reprezinta o gustare perfecta sau pot constitui parte a unui mic dejun echilibrat.

 

Fulgii de ovaz ajuta la eliberarea constanta a energiei, iar scortisoara ajuta la o mai buna metabolizarea a energiei.
Ingrediente pentru melcisori raw cu scortisoara:
100 g fulgi de ovaz macinati
120 g migdale hidratate timp de 8 ore
20 g seminte de in macinate
100 g fulgi de cocos
1 lingurita rasa de scortisoara
100 g curmale
1 praf de sare neiodata
Frisca:
100 ml grasime de cocos
20 g zahar de cocos
Cum se obtine grasimea de cocos? Simplu: se prepara mai intai laptele de cocos prin blenduirea pulpei si apoi stoarcerea cu ajutorul unui saculet special sau cu o strecuratoare.
Laptele astfel obtinut se pastreaza cel putin 4 ore la frigider, timp in care grasimea se va strange deasupra.
Modalitate de preparare
Introduceti toate ingredientele pentru rulouri in robotul de bucatarie prevazut cu lama in “S” si procesati pana cand compozitia devine omogena si lipicioasa (usor de modelat). Puneti compozitia pe folie alimentara, asezati o alta folie deasupra si cu ajutorul sucitorului intindeti o foaie de maxim 0,5 cm grosime.
Indepartati folia de deasupra si rulati aceasta foaie ajutandu-va de folia ramasa. Taiati rulouri de 3-4 cm grosime.Introduceti grasimea de cocos si zaharul in robot si procesati pana cand zaharul s-a dizolvat. Turnati aceasta frisca peste rulouri si savurati.
Sursa: viataverdeviu.ro

Fulgii de ovaz ajuta la eliberarea constanta a energiei, iar scortisoara ajuta la o mai buna metabolizarea a energiei.

Ingrediente pentru melcisori raw cu scortisoara:

100 g fulgi de ovaz macinati
120 g migdale hidratate timp de 8 ore
20 g seminte de in

macinate
100 g fulgi de cocos
1 lingurita rasa de scortisoara
100 g curmale
1 praf de sare neiodata

Frisca:

100 ml grasime de cocos
20 g zahar de cocos

Cum se obtine grasimea de cocos? Simplu: se prepara mai intai laptele de cocos prin blenduirea pulpei si apoi stoarcerea cu ajutorul unui saculet special sau cu o strecuratoare.

Laptele astfel obtinut se pastreaza cel putin 4 ore la frigider, timp in care grasimea se va strange deasupra.

Modalitate de preparare

Introduceti toate ingredientele pentru rulouri in robotul de bucatarie prevazut cu lama in “S” si procesati pana cand compozitia devine omogena si lipicioasa (usor de modelat). Puneti compozitia pe folie alimentara, asezati o alta folie deasupra si cu ajutorul sucitorului intindeti o foaie de maxim 0,5 cm grosime.
Indepartati folia de deasupra si rulati aceasta foaie ajutandu-va de folia ramasa. Taiati rulouri de 3-4 cm grosime.Introduceti grasimea de cocos si zaharul in robot si procesati pana cand zaharul s-a dizolvat. Turnati aceasta frisca peste rulouri si savurati.

Sursa: viataverdeviu.ro

 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Deea Maxer, despre prima relație de după divorț. De ce vrea ca povestea actuală de iubire să fie una discretă: „Mi-am dat seama că am dreptul să aleg.”

Cine este prietena ta cea mai bună, în funcție de zodie

Ce a apărut în locul in care Mălina Guler și-a dat ultima suflare. Ipoteze șocante circulă pe internet: „Ar fi căzut 15-20 de persoane din acel bloc… au mai murit 3”

Jurnalistul Alin Grigore vorbește despre boala cu care se confrunta fotojurnalista Mălina Guler, tânăra care a căzut de la etajul 7 al unui bloc: "De data asta n-a mai fost vorba despre fotbal"

Alina Sorescu, copleșită de emoții, în cadrul emisiunii „În Oglindă”. Cine a salvat-o după divorț: „Acum mă simt în acel punct”

Când va avea loc Marea Finală „Casa iubirii”!

Tragedie într-o școală din Rusia. Un elev de 10 ani a fost ucis de un coleg de 15 ani. Criminalul a filmat atacul


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies