Pasca se poate face cu branza sarata, nu doar cu branza dulce. Incearca aceasta reteta.
Ingrediente
Aluat:
300 ml lapte
1 ou
500 gr faina
2 lingurite zahar
1,5 lingurita sare
1 plic de drojdie Dr Oekter
Continut:
600 gr de branza burduf
2 oua
si inca un ou pentru uns
Mod de preparare
Se
framanta un aluat din ingredientele de mai sus, se lasa 1 ora la dospit. Pana atunci branza se amesteca cu cele 2 oua, Cand aluatul a dospit il impartim in trei bucati egale, una o punem pe fundul tavei, apoi punem un start de branza.
Din celelalte 2 bucati impartim iarasi cate 3 si facem serpisori lungi din care impletim. o impletitura o punem pe margine, iar din cealalta facem o cruce, intre spatiile ce raman adaugam branza.
o lasam la cuptor cam 40-50 min. Inainte cu 5 min sa o scoatem o ungem cu ou batut!
Sursa
Ingrediente
Aluat:
300 ml lapte
1 ou
500 gr faina
2 lingurite zahar
1,5 lingurita sare
1 plic de drojdie Dr Oekter
Continut:
600 gr de branza burduf
2 oua
si inca un ou pentru uns
Mod de preparare
Se framanta un aluat din ingredientele de mai sus,
se lasa 1 ora la dospit. Pana atunci branza se amesteca cu cele 2 oua, Cand aluatul a dospit il impartim in trei bucati egale, una o punem pe fundul tavei, apoi punem un start de branza.
Din celelalte 2 bucati impartim iarasi cate 3 si facem serpisori lungi din care impletim. o impletitura o punem pe margine, iar din cealalta facem o cruce, intre spatiile ce raman adaugam branza.
o lasam la cuptor cam 40-50 min. Inainte cu 5 min sa o scoatem o ungem cu ou batut!
Sursa Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!- wowbiz.ro
Citește și: Cauza morții Laurei Roşca, tânăra găsită moartă pe o plajă din Mamaia- radioimpuls.ro