Reteta delicioasa: Brownie cu ciocolata si magiun! Uite ce usor se prepara!


Reteta delicioasa: Brownie cu ciocolata si magiun! Uite ce usor se prepara!

Daca ai pofta de un desert decadent si gustos, iti recomandam o reteta a lui Adi Hadean.

 

Pentru o tava cu diametrul de 25 de centimetri am folosit 280 de grame de ciocolata neagra, 280 de grame de zahar, 280 de grame de unt, 100 de grame de faina, trei oua mari, doua plicuri de zahar vanilat Bourbon, 50 de grame de cacao, 150 de grame de ciocolata cu lapte (alba si neagra), 120 de grame de magiun.
Mai intai am aprins focul in cuptor (180 grade Celsius) si am uns tava cu unt.
Am rupt ciocolata  cu 70% cacao in bucati si am pus-o la topit impreuna cu untul. Am folosit o cratita cu fund dublu. Puteti face asta pe baie de aburi.
Am amestecat zaharul cu zaharul vanilat.
Am batut zaharul cu ouale pana am obtinut o spuma nu prea tare.
Am facut amestecul de faina si cacao.
Am maruntit ciocolata cu lapte.
Am amestecat ciocolat topita cu untul (lasate la racit) cu spuma de ou si zahar apoi am incorporat in compozitie ametecul de fina si cacao.
Am adaugat si ciocolata maruntita.
Am turnat compozitia in tava si am us magiunul din loc in loc, acoperindu-l cu compozitie.
Am copt prajitura 25-27 de minute.
Am lasat-o sa se raceasca inainte de a o taia.

Pentru o tava cu diametrul de 25 de centimetri am folosit 280 de grame de ciocolata neagra, 280 de grame de zahar, 280 de grame de unt, 100 de grame de faina, trei oua mari, doua plicuri de zahar vanilat Bourbon, 50 de grame de cacao, 150 de grame de ciocolata cu lapte (alba si neagra), 120 de grame de magiun.



Mai intai am aprins focul in cuptor (180 grade Celsius) si am uns tava cu unt.

Am rupt ciocolata  cu 70% cacao in bucati si am pus-o la topit impreuna cu untul. Am folosit o cratita cu fund dublu. Puteti face asta pe baie de aburi.

Am amestecat zaharul cu zaharul vanilat.

Am batut zaharul cu ouale pana am obtinut o spuma nu prea tare.


Am facut amestecul de faina si cacao.

Am maruntit ciocolata cu lapte.

Am amestecat ciocolat topita cu untul (lasate la racit) cu spuma de ou si zahar apoi am incorporat in compozitie ametecul de fina si cacao.

Am adaugat si ciocolata maruntita.

Am turnat compozitia in tava si am us magiunul din loc in loc, acoperindu-l cu compozitie.

Am copt prajitura 25-27 de minute.

Am lasat-o sa se raceasca inainte de a o taia.

Sursa: adihadean.ro

 


Abonează-te pe

Citește și:

Alex Bodi, declarații despre femeia perfectă! „Mă uit mereu după...” EXCLUSIV

Ți se rupe sufletul! O actriță româncă este grav bolnavă: ”Vreau să MOR!”

Raluca Dumitru, atac fără precedent la adresa Irishei. Faimoasa a dezvăluit ce tratamente își face pentru păr

Cum să-ți faci bucle lejere la tine acasă, dacă ai părul mediu

Bogdan Mocanu și fratele lui au avut aceeași iubită: "A fost o întâmplare". Ce spune artistul despre cearta cu Jador

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

DESCOPERă: Cu ce poți înlocui carnea

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri