Reteta delicioasa: Brownie cu ciocolata si magiun! Uite ce usor se prepara!

Reteta delicioasa: Brownie cu ciocolata si magiun! Uite ce usor se prepara!

Daca ai pofta de un desert decadent si gustos, iti recomandam o reteta a lui Adi Hadean.

 

Pentru o tava cu diametrul de 25 de centimetri am folosit 280 de grame de ciocolata neagra, 280 de grame de zahar, 280 de grame de unt, 100 de grame de faina, trei oua mari, doua plicuri de zahar vanilat Bourbon, 50 de grame de cacao, 150 de grame de ciocolata cu lapte (alba si neagra), 120 de grame de magiun.
Mai intai am aprins focul in cuptor (180 grade Celsius) si am uns tava cu unt.
Am rupt ciocolata  cu 70% cacao in bucati si am pus-o la topit impreuna cu untul. Am folosit o cratita cu fund dublu. Puteti face asta pe baie de aburi.
Am amestecat zaharul cu zaharul vanilat.
Am batut zaharul cu ouale pana am obtinut o spuma nu prea tare.
Am facut amestecul de faina si cacao.
Am maruntit ciocolata cu lapte.
Am amestecat ciocolat topita cu untul (lasate la racit) cu spuma de ou si zahar apoi am incorporat in compozitie ametecul de fina si cacao.
Am adaugat si ciocolata maruntita.
Am turnat compozitia in tava si am us magiunul din loc in loc, acoperindu-l cu compozitie.
Am copt prajitura 25-27 de minute.
Am lasat-o sa se raceasca inainte de a o taia.

Pentru o tava cu diametrul de 25 de centimetri am folosit 280 de grame de ciocolata neagra, 280 de grame de zahar, 280 de grame de unt, 100 de grame de faina, trei oua mari, doua plicuri de zahar vanilat Bourbon, 50 de grame de cacao, 150 de grame de ciocolata cu lapte (alba si neagra), 120 de grame de magiun.



Mai intai am aprins focul in cuptor (180 grade Celsius) si am uns tava cu unt.

Am rupt ciocolata  cu 70% cacao in bucati si am pus-o la topit impreuna cu untul. Am folosit o cratita cu fund dublu. Puteti face asta pe baie de aburi.

Am amestecat zaharul cu zaharul vanilat.

Am batut zaharul cu ouale pana am obtinut o spuma nu prea tare.


Am facut amestecul de faina si cacao.

Am maruntit ciocolata cu lapte.

Am amestecat ciocolat topita cu untul (lasate la racit) cu spuma de ou si zahar apoi am incorporat in compozitie ametecul de fina si cacao.

Am adaugat si ciocolata maruntita.

Am turnat compozitia in tava si am us magiunul din loc in loc, acoperindu-l cu compozitie.

Am copt prajitura 25-27 de minute.

Am lasat-o sa se raceasca inainte de a o taia.

Citeste si: Urechi infundate: cauze si tratament

Citeste si: „Cum poate să mintă în halul ăsta?” George Burcea nu a mai suportat și a răbufnit în urma atacurilor Andreei Bălan- radioimpuls.ro

Sursa: adihadean.ro

 


Abonează-te pe

Citește și:

„Am băgat și divorțul!” Oana Lis a spus un adevăr, după 25 de ani de relație. Care este lucrul pe care nu îl știa nimeni

„Nu voi uita niciodată.” Mircea Diaconu a făcut dezvăluiri emoționante despre Toma Caragiu. Actorul nu a putut uita un lucru

Cu ce poți să înlocuiești zahărul în dulceață. Alternative simple de mare ajutor - ego.ro

Confesiunea pe care Andreea Antonescu i-a făcut-o fostului soț, când s-a cuplat cu Victor Vrînceanu - wowbiz.ro

Reacția Mariei Guardiola, fiica lui Pepe Guardiola în momentul când l-a văzut pe Julian Alvarez. Imaginile cu modelul au devenit virale - radioimpuls.ro

Maria, emoționată după jurizare! - kanald2.ro

Bianca, uluită de decizia lui Laurențiu! Concurenta a aflat că a fost aleasă de Laurențiu ca primă soție! „Aia mai bătrână care le pune pe celelalte la punct?” Iată ce s-a... - kanald.ro

Moșii de vară 2023. Ce este bine să dai de pomană? Tradiții și obiceiuri pentru Sâmbăta Morților! - stirilekanald.ro

Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
„Nopțile sunt mai grele.” Monica Odagiu încă are coșmaruri, după ce a fost implicată în incidentul mortal, în urmă cu o lună
Citește mai departe
Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri