Află din rândurile următoare cum să prepari trandafirași de post cu dulceață și măr după rețeta Getei Sterp.
Geta Sterp este foarte apreciată de către publicul larg pentru naturalețea și hărnicia de care dă dovadă. Tânăra se ocupă cu treburile gospodărești și nu se sfiește să se implice în orice fel de muncă, fie că vorbim despre cea la animale sau cea din cadrul magazinului cu produse tradiționale. Astfel, sora lui Culiță și-a creat în mediul online o comunitate numeroasă de persoane care o apreciază și îi sunt alături la orice pas.
De data aceasta, fiica mamei Geta și-a surprins urmăritorii cu o rețetă delicioasă de trandafirași din foietaj cu dulceață și măr. O rețetă de post, extrem de gustoasă.
„Este o rețetă super simplă, potrivită pentru perioada aceasta, de post! Vă îndemn să încercați și voi această rețetă, deoarece este rapidă și super delicioasă!”, a spus Geta Sterp în mediul online.
Rețeta de trandafirași de post cu dulceață și măr a Getei Sterp
Citește și: Rețeta de gogoși a mamei Geta. Preparatul delicios prin care mama Geta își răsfață copiii și nepoții!
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
Citește și: Rețeta de plăcinte cu mere a mamei Geta: „Tigaia se lasă la foc mic”
Ingrediente:
Potrivit informațiilor oferite de Geta Sterp, pentru această rețetă avem nevoie de doar trei ingrediente:
- un foietaj;
- dulceață (după preferințele fiecăruia);
- două mere.
Mod de preparare:
Geta Sterp a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei. Procesul este extrem de simplu, format din doar trei pași, iar rezultatul este de-a dreptul delicios.
„ În primul rând, întindem aluatul, îl tăiem în fâșii egale, cât să încapă mărul și să rămână spațiu gol mai mult de jumătate, pentru a putea rula foietajul, să obținem trandafirașii!
În al doilea rând, ungem fiecare fâșie cu dulceață, după care punem merele tăiate fâșii, puțin ieșite în afară, pentru a obține forma perfectă!
Iar la final, le rulăm, le punem în forme de brioșe, după care în tavă și le băgăm la copt, în cuptorul preîncălzit, la 170 de grade pentru aproximativ 30 de minute !”, a scris Geta Sterp pe pagina sa de Instagram.