Reteta de post: Ghiveci calugaresc! Afla secretul de la manastire!

Reteta de post: Ghiveci calugaresc! Afla secretul de la manastire!
Reteta de post: Ghiveci calugaresc! Afla secretul de la manastire!

Aceasta reteta se face dupa secrete vechi stiute de calugarii de la manastiri. Este perfecta pentru perioada postului.

 

Ingrediente: 3 cartofi de marime potrivita, 2 morcovi, 2 ardei grasi, 1 dovlecel, o jumatate conopida mijlocie, o jumatate varza, 1 pumn fasole verde, 1 telina, 2 cepe, 4 rosii potrivite, 1 lingurita pasta de tomate (sau 2 linguri bulion), 2 linguri patrunjel verde tocat, 2 linguri ulei, sare, dupa gust.
Mod de preparare: Legumele se spala, se curata de coaja (cartofi telina, morcovii, dovlecelul).
Se taie in cuburi mici. Se taie fideluta varza, se rupe in bucatele mici conopida si se taie fasolea in bucati de 2-3 cm. Cepele se curata si se calesc intr-o cratita cu ulei incins se adauga legumele si ardeii, fara cotor si seminte, taiati bucatele, se pune sare si se stinge cu apa si bulion sau pasta de tomate. Rosiile, taiate cuburi, se pun deasupra, impreuna cu jumatate din verdeata tocata.
Apoi vasul se pune la cuptor, la foc potrivit si se lasa o ora. Cand este aproape gata, se presara patrunjel verde si pasta de tomate.
Sursa

Ingrediente: 3 cartofi de marime potrivita, 2 morcovi, 2 ardei grasi, 1 dovlecel, o jumatate conopida mijlocie, o jumatate varza, 1 pumn fasole verde, 1 telina, 2 cepe, 4 rosii potrivite, 1 lingurita pasta de tomate (sau 2 linguri bulion), 2 linguri patrunjel verde tocat, 2 linguri ulei, sare, dupa gust.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Cea mai gustoasa reteta de ardei umpluti de post!

Mod de preparare: Legumele se spala, se curata de coaja (cartofi telina, morcovii, dovlecelul). Se taie in cuburi mici. Se taie fideluta varza, se rupe in bucatele mici conopida si se taie fasolea in bucati de 2-3 cm.

Cepele se curata si se calesc intr-o cratita cu ulei incins se adauga legumele si ardeii, fara cotor si seminte, taiati bucatele, se pune sare si se stinge cu apa si bulion sau pasta de tomate. Rosiile, taiate cuburi, se pun deasupra, impreuna cu jumatate din verdeata tocata. Apoi vasul se pune la cuptor, la foc potrivit si se lasa o ora. Cand este aproape gata, se presara patrunjel verde si pasta de tomate.


Sursa

Prajitura de post: gogosi cu gem! Nu ai mancat nimic mai bun!



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

VIDEO Brianna Caradja, despre fotografiile în care a apărut dezbrăcată, într-o revistă cunoscută. Ce spune despre momentul în care a fost pozată pe o plajă. „Nu am niciun regret. A fost distractiv.”

Dana Budeanu... abia o mai recunoști! Cum arăta vedeta acum 15 ani

Daniela Gyorfi dezvăluie ultima discuție a soțului ei cu Liviu Guță, înainte ca artistul să dispară: „Pe George l-a sunat”. Vedeta are o ipoteză șocantă

David Popovici spune cât costă, de fapt, slipul cu care concurează în competiții: "Bucată aia de material!"

Sărbători de coșmar pentru Oana Roman și fiica ei: „Tatăl ei nu a sunat-o, nu i-a dat nici măcar un mesaj de Crăciun”

EXCLUSIV | Unde vor pleca Patrick și Virginia după ce au câștigat sezonul 3 al emisiunii “Casa iubirii”: „Deja mi-am luat biletele”

VIDEO Ultimele imagini cu copilul de 4 ani ucis de câini pe câmp. Yanis a plecat cu trotineta din fața casei


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies