Reteta de post: Crackersi cu hrisca si morcovi! Uite cum se prepara!


Sunt deliciosi si aromati si pot inlocui cu succes painea din comert .

 

Ingrediente :
1 cana de hrisca hidratata 8 ore
4 morcovi, marime medie
½ de dovlecel
½ de legatura de patrunjel
2 linguri seminte de in macinate
sare neiodata
Mod de preparare pentru crackersi cu hrisca si morcovi :
Tocati, morcovul, dovlecelul si patrunjelul. Introduceti toate ingredientele in robotul de bucatarie prevazut cu lama in forma de “S” si procesati pana cand compozitia devine omogena.
Pe o tava a deshidratorului (pe folie de paraflex sau hartie de copt) intindeti compozitia intr-un strat foarte, foarte subtire (astfel crackersi se vor usca foarte bine si vor deveni crocanti). Portionati compozitia si dati formele dorite biscuiteilor.
Compozitia rezultata este suficienta pentru doua tavi.
Lasati la deshidratat 8 ore la 42 0C. la jumatatea procesului de deshidratare intoarceti-i pe partea cealata.
Daca nu aveti deshidrator puteti aseza compozitia intr-o tava a cuptorului pe o foaie de copt, introduceti tava in cuptor si setati-l la temperatura cea mai mica. Coaceti crackersii cu usa intredeschisa. Cand s-au uscat complet sunt gata.
Sursa: Viataverdeviu.ro
Reteta si imagini: Alina Barbu

Ingrediente :

1 cana de hrisca hidratata 8 ore
4 morcovi, marime medie
½ de dovlecel
½ de legatura de patrunjel
2 linguri seminte de in macinate
sare neiodata

Mod de preparare pentru crackersi cu hrisca si morcovi :


Tocati, morcovul, dovlecelul si patrunjelul. Introduceti toate ingredientele in robotul de bucatarie prevazut cu lama in forma de “S” si procesati pana cand compozitia devine omogena.

Pe o tava a deshidratorului (pe folie de paraflex sau hartie de copt) intindeti compozitia intr-un strat foarte, foarte subtire (astfel crackersi se vor usca foarte bine si vor deveni crocanti). Portionati compozitia si dati formele dorite biscuiteilor.

Compozitia rezultata este suficienta pentru doua tavi.

Lasati la deshidratat 8 ore la 42 0C. la jumatatea procesului de deshidratare intoarceti-i pe partea cealata.

Daca nu aveti deshidrator puteti aseza compozitia intr-o tava a cuptorului pe o foaie de copt, introduceti tava in cuptor si setati-l la temperatura cea mai mica. Coaceti crackersii cu usa intredeschisa. Cand s-au uscat complet sunt gata.

Sursa: Viataverdeviu.ro
Reteta si imagini: Alina Barbu

 


Citește și:

Care sunt câinii cei mai potriviți pentru femei? Doamnele se vor îndrăgosti de ei, instant!

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 27 septembrie- 3 octombrie. Trei zodii pot avea probleme de sănătate, iar Berbecii suferă din dragoste

Horoscop zilnic sâmbătă, 26 septembrie 2020! Racii iau decizii importante pe plan personal!

Certificare iso 9001 pentru ca firma pe care o detii sa fie competitiva

Ai văzut celebrul serial Prinţul din Bel Air? Conacul în care a filmat Will Smith a ajuns pe AirBnb. Cât costă o noapte de cazare

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Cum arăta Gina Pistol, până să îl cunoască pe Smiley? Era mai plinuţă și total diferită față de acum! Galerie FOTO

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri