Reteta de otet cu mirodenii, perfect pentru gogonele si sfecla rosie

Reteta de otet cu mirodenii, perfect pentru gogonele si sfecla rosie
Reteta de otet cu mirodenii, perfect pentru gogonele si sfecla rosie

Otetul poate transforma o mancare oarecare intr-o delicatesa. Aroma lui unica sporeste savoarea alimentelor si le protejeaza impotriva bacteriilor.

Ingrediente:

- un litru otet

- o jumatate pahar de zahar

- o lingurita de mirodenii combinate (dafin, nucsoara, maghiran, rozmarin, piper, boia de ardei iute)

- o lingura de mustar

- o lingurita de cuisoare

- o lingurita de sare

- paru linguri de hrean ras.

Amestecati toate ingredientele si fierbeti-le. Turnati amestecul obtinut peste gogonele sau peste sfecla coapta, taiata felii.

Sursa



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Doliu în prima zi de Crăciun, în lumea folclorului din România! Ion Drăgan a murit!

Ce trebuie să faci neapărat în 2025, în funcție de zodie! Mai ai doar câteva zile la dispoziție

Doliu în lumea folclorului din România! Ion Drăgan a murit chiar în prima zi de Crăciun

Ion Drăgan a murit în prima zi de Crăciun. Ce s-a întâmplat cu artistul în ultimele ore: "Muzica populară românească a pierdut un mare nume, un artist dedicat și un om care a trăit prin și pentru cântec"

O bunicuță a sfâșiat inimile de sărbători. Lecția importantă oferită de un grup de colindători care au ajuns la poarta ei

Mama Veronicăi intră în „Casa iubirii” să-l cunoască pe Ahmed! Aflați cum va reacționa concurenta în ediția de joi, 25 decembrie, difuzată de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Explozie pe Autostrada A1! Un camion plin cu GPL a sărit în aer după un accident cu un TIR. Imagini șocante


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies