Reteta de otet cu mirodenii, perfect pentru gogonele si sfecla rosie

Reteta de otet cu mirodenii, perfect pentru gogonele si sfecla rosie
Reteta de otet cu mirodenii, perfect pentru gogonele si sfecla rosie

Otetul poate transforma o mancare oarecare intr-o delicatesa. Aroma lui unica sporeste savoarea alimentelor si le protejeaza impotriva bacteriilor.

Ingrediente:

- un litru otet

- o jumatate pahar de zahar

- o lingurita de mirodenii combinate (dafin, nucsoara, maghiran, rozmarin, piper, boia de ardei iute)

- o lingura de mustar

- o lingurita de cuisoare

- o lingurita de sare

- paru linguri de hrean ras.

Amestecati toate ingredientele si fierbeti-le. Turnati amestecul obtinut peste gogonele sau peste sfecla coapta, taiata felii.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Sursa



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Raluca Pastramă, despre lupta în instanță cu fostul partener de viață, Ibrahim. „Eu nu-i doresc rău și nu sunt de fire un om dușmănos.”

Cum arătau Alexandra și Helmut Duckadam în ziua nunții. Imagii rare cu cei doi

Ultima dorință a lui Helmut Duckadam! Ce se va întâmpla cu trupul său neînsuflețit?!

Mama Andreei Bălan, reacție surprinzătoare după ce fiica sa a fost cerută în căsătorie de Victor Cornea

Ce spune Cristina Bâtlan despre criticile din partea celorlalți și cum ar trebui să reacționăm în astfel de situații. „Ar fi bine să nu răspunzi.”

Cătălin Botezatu, sărbătorit cu mare fast la Craiova! Cum a celebrat creatorul de modă împlinirea vârstei de 58 de ani

De ce s-a împușcat în cap polițistul Ionuț Cobzaru. Problemele care l-au împins la gestul extrem


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies