Rețeta de mini burgeri de vită a lui chef Joseph Hadad și secretele pentru un burger delicios. „În acest fel, carnea se gătește uniform și nu rămâne crudă!”
Diana Puiu09 aprilie 2024Actualizat: 13 iulie 2024, 00:58
Rețeta de mini burgeri de vită a lui chef Joseph Hadad și secretele pentru un burger delicios. „În acest fel, carnea se gătește uniform și nu rămâne crudă!”
Cum prepară chef Joseph Hadad mini burgerii de vită
Chef Joseph Hadad a dat explicații, pas cu pas, cum prepară carnea pentru burgeri, care sunt ingredientele pe care le amestecă și care sunt cantitățile exacte pentru ca burgerul să iasă delicios. În momentul în care amestecul de carne este gata, chef Joseph Hadad face chifteluțele, apoi adaugă sos pe jumătate de chiflă, pune salata verde, roșiile feliate, apoi pieptul de rață și acoperă, din nou cu sos și cealaltă jumătate de chiflă.
Bucătarul oferă și câteva sfaturi pentru ca burgerul să iasă ca la carte. "Proces: Burger: amestecați foarte bine carnea de vită, ketchup-ul, muștarul, sarea și piperul. Pune deoparte. Sosul: puneți castraveții murați, ceapa și pătrunjelul (toate tocate foarte fin) într-un castron, apoi usturoiul tocat cu un cuțit, maioneză, hrean, sare și piper. Se amestecă și se dă la frigider. Modelați chiftelele de burger, folosind aproximativ 90 gr de amestec de carne per chifteluță.
Prăjiți chiftelele și pieptul de rață pe o parte și pe cealaltă, astfel încât acestea să rămână suculente. După ce răsturnați chiftelele, așezați pieptul de rață peste el și acoperiți-l cu folie de aluminiu. Feliați chiflele. Se pune putin sos pe jumatate de chiflă, se pune salata verde, rosiile feliate, apoi chiftelele cu pieptul de rață, din nou putin sos și se acoperă cu cealaltă jumătate de chifla. Fixați burgerii cu bețișoarele de aperitiv și serviți.
Pofta bună! SFATURI: Usturoiul poate fi, de asemenea, ras. În acest fel, carnea se gătește uniform și nu rămâne crudă la mijloc, dar va fi suculentă.", a scris chef Joseph Hadad pe rețelele de socializare.
Rețeta de mini burgeri de vită a lui chef Joseph Hadad și secretele pentru un burger delicios. „În acest fel, carnea se gătește uniform și nu rămâne crudă!”
Diana Puiu09 aprilie 2024Actualizat: 13 iulie 2024, 00:58