Rețeta de langoși cu magiun de prune și nucă măcinată, pregătită de chef Roxana Blenche: „Cunoscut si sub denumirea de scovergi sau turte, acest preparat este delicios.”

Rețeta de langoși cu magiun de prune și nucă măcinată, pregătită de chef Roxana Blenche: „Cunoscut si sub denumirea de scovergi sau turte, acest preparat este delicios.”
Rețeta de langoși cu magiun de prune și nucă măcinată, pregătită de chef Roxana Blenche: „Cunoscut si sub denumirea de scovergi sau turte, acest preparat este delicios.”

Află din rândurile următoare cum prepară chef Roxana Blenche rețeta sa de langoși cu magiun de prune și nucă măcinată.

Chef Roxana Blenche a împărtășit cu urmăritorii săi din mediul online o nouă rețetă. De data aceasta este vorba de langoși cu magiun de prune și nucă măcinată, rețetă pe care a explicat-o în detaliu pe canalul său de YouTube.

Astăzi pregătim o rețetă de langoși super simpla care poate fi servita pe post de desert: langoși cu magiun de prune și nucă măcinată! Cunoscut si sub denumirea de scovergi sau turte, acest preparat este delicios și foarte popular în țara noastră .”, a spus chef Roxana Blenche.

Rețeta de langoși cu magiun de prune și nucă măcinată a Roxanei Blenche

Citește și: Sarmale de vară, în foi de varză proaspătă, rețeta Roxanei Blenche. „Este absolut delicios.”

Rețeta de langoși cu magiun de prune și nucă măcinată a Roxanei Blenche
Rețeta de langoși cu magiun de prune și nucă măcinată a Roxanei Blenche[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Rețeta de plăcinte cu brânză de oaie a Roxanei Blenche. „Niște plăcinte absolut delicioase.”

Ingrediente:

Pentru aluat, aveți nevoie de următoarele ingrediente:

  • 2 linguri de sare cu vârf;
  • 2 linguri de zahăr;
  • 40 g drojdie proaspătă;
  • un ou;
  • 300 ml de lapte;
  • un de kg făină;
  • 50 ml ulei de floarea soarelui;
  • apă- treptat în funcție de cât cere făina.

Pentru topping, aveți nevoie de următoarele ingrediente:

Mod de preparare:

Chef Roxana Blenche a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

1.

Încălziți puțin laptele şi adăugăți zahărul.

2. Adăugați drojdia şi lăsați să acționeze câteva minute.

3. În bolul de mixer adăugați făina, oul şi laptele cu drojdie.

4. Începeți procesul de frământare, adăugând apă treptat.

5. Adăugați uleiul și sarea.

6. Frământați bine.

7. Transferați aluatul într-un vas și lăsați-l la dospit 1 h.

8. Ungeți masa de lucru cu ulei de floarea soarelui.

9. Întindeți bine aluatul (170 g/langoş) cu ajutorul degetelor (nu se întinde cu sucitorul).

10 Prăjiți langoşii într-o tigaie cu ulei de floarea soarelui pe ambele părți.

11.

Ungeți langoşii cu magiun de prune.

12. Puneți deasupra nuca proaspăt măcinată .”, a spus chef Roxana Blenche pe canalul său de YouTube.

De asemenea, pentru a avea parte de rezultatul dorit, chef Roxana Blenche a venit cu două recomandări importante de care trebuie să ținem cont atunci când pregătim acest desert.

Un langoş ar trebui să aibă în jur de 170 g de aluat.

Dacă nu vă place nuca proaspăt măcinată puteți să presărați și fulgi de cocos !”, a mai spus chef Roxana Blenche pe YouTube.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Rețeta de mâncare de vinete a Gabrielei Cristea: „O să fac o tocăniță de vinete în stil turcesc. Este o mâncare pe care puteți să o mâncați caldă, dar și rece.”

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Câți bani face, de fapt, Selly și cum a pierdut 100.000 euro în afaceri: ”Din greșeli înveți”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Meserii căutate fără Bac. Ce joburi poți face, în 2024, dacă nu ai luat diploma de Bacalaureat

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies