Rețeta de fursecuri de post a Getei Sterp! „Vă asigur că sunt tare delicioase. Timpul de pregătire este unu super rapid, iar membrii familiei cu siguranță o să vă dea nota 10!”

Rețeta de fursecuri de post a Getei Sterp! „Vă asigur că sunt tare delicioase. Timpul de pregătire este unu super rapid, iar membrii familiei cu siguranță o să vă dea nota 10!”

Află din rândurile următoare cum prepară Geta Sterp rețeta sa de fursecuri de post.

Geta Sterp este destul de activă pe rețelele de socializare, acolo unde promovează viața autentică de la țară. Astfel, sora lui Culiță și-a creat o comunitate numeroasă de persoane care o urmăresc și îi apreciază activitatea din mediul online. Geta Sterp are numeroase postări din gospodărie, de la stână sau din bucătărie, acolo unde pregătește cele mai gustoase preparate pentru familia sa. De data aceasta, Getuța și-a surprins urmăritorii din mediul online cu o rețetă delicioasă de fursecuri de post.

Geta Sterp a postat pe pagina sa de Instagram un filmuleț prin intermediul căreia explică modul de preparare al acestei rețete.

Pentru că se apropie postul Adormirii Maicii Domnului, m-am gândit să vă las o rețetă cu fursecuri de post. Vă asigur că sunt tare delicioase. Timpul de pregătire este unu super rapid, iar membrii familiei cu siguranță o să vă dea nota 10 .”, a spus Getuța Sterp pe pagina sa de Instagram.

Rețeta de fursecuri de post a Getei Sterp [Sursa foto: Instagram]

Rețeta de fursecuri de post a Getei Sterp  

Citește și: Castraveți murați, rețeta Getei Sterp. Când adaugă sora lui Culiță Sterp condimentele și cum face saramura pentru ei? „Se mai pune și hrean, cine vrea.”

Citește și: Ghiveci de legume cu carne de pui, rețeta Getei Sterp. „E un adevărat deliciu, mai ales cu legume din grădină.”

Ingrediente:

Potrivit informațiilor oferite de Geta Sterp, pentru prepararea acestei rețete avem nevoie de următoarele ingrediente:

  • 350 g de făină;
  • 100 g de zahăr;
  • 250 g margarină pentru copt și prăjituri;
  • o esență vanilie/ lămâie;
  • 100 g de stafide (sau alte preferințe);
  • un praf de copt.

Mod de preparare:

Geta Sterp a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei. Procesul este unul extrem de simplu, iar, potrivit spuselor sale, rezultatul este de-a dreptul delicios.

Topim margarina, peste care adăugăm făina, zahărul, stafidele, praful de copt, esența și frământăm până se omogenizează. Formăm cu ambele mâini fursecurile, le așezăm într-o tavă, în care am pus hârtie pentru copt și băgăm la cuptorul preîncălzit, la 180 de grade, pentru aproximativ 20 de minute. Le lăsăm să se răcească și savurăm cu cei dragi !”, a scris Geta Sterp pe pagina sa de Instagram.



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Tort cu mere, rețeta delicioasă a Ilenei Sterp. “Este om în lista mea care să spună că acesta nu a fost desertul copilăriei lui?”

Fosta iubită a lui Liviu Dragnea, din nou în vizorul presei! Ce a făcut Irina Tănase...

Veștile de care românii se temeau! Legea tocmai a fost publicată în Monitorul Oficial. Taxele și impozitele vor exploda începând cu ianuarie 2026

Imagini dureroase de la înmormântarea lui Marco, elevul găsit mort după ce s-a întors acasă de la un majorat. CE AU FĂCUT trecătorii în dreptul cimitirului este greu de descris în cuvinte

Alina Sorescu, copleșită de emoții, în cadrul emisiunii „În Oglindă”. Cine a salvat-o după divorț: „Acum mă simt în acel punct”

Andreea Mantea, anunț surprinzător în legătură cu Marea Finală. Ce se întâmplă cu premiul: ,,Pentru prima dată în istoria “Casa iubirii”

De ce a murit, de fapt, Marco? Primele date despre moartea suspectă a tânărului de 18, găsit fără suflare de mama sa după ce a fost la o petrecere