Rețeta de drob de miel a bunicii Gherghina de pe TikTok: „Atenție! Eu la drob nu fierb organele.”

Rețeta de drob de miel a bunicii Gherghina de pe TikTok: „Atenție! Eu la drob nu fierb organele.”
Rețeta de drob de miel a bunicii Gherghina de pe TikTok: „Atenție! Eu la drob nu fierb organele.”

Află din rândurile următoare care este rețeta bunicii Ghergina de drob din organe de miel.

Bunica Gherghina este o adevărată vedetă pe rețelele de socializare, acolo unde a obținut simpatia și aprecierea publicului. Astfel, în semn de recunoștință, bunica postează adesea rețetele sale gustoase. De data aceasta, ținând cont că se apropie Paștele, bunica Gherghina a pregătit o rețetă delicioasă de drob din organe de miel, pe care a împărtășit-o cu urmăritorii săi din mediul online.

Astăzi, bunica Gherghina vă prezintă cum se face drobul din organe de miel .”, a spus bunica Gherghina pe Facebook.

Rețeta de drob de miel a bunicii Gherghina de pe TikTok

Citește și: Rețeta de ciorbă de spanac a bunicii Gherghina. Un preparat de dulce, dar care poate fi adaptat cu ușurință la perioada de post: „La final, aruncăm și două ouă sparte în ciorbă.”

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Rețeta de friptură de miel a bunicii Gherghina. Cum prepară bunica Gherghina cunoscutul preparat pentru masa de Paște: „Bunica Gherghina vă arată cum se face friptura de miel ca la țară.”

Ingrediente:

  • 5 legături de ceapă;
  • 3 cepe mari;
  • organe de miel;
  • ulei;
  • 5 legături de pătrunjel;
  • 5 legături de mărar;
  • piper negru măcinat;
  • sare;
  • 6 ouă

Mod de preparare:

Bunica Gherghina a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei.

Acum trebuie să tocăm toate ingredientele. Am terminat legumele de tăiat și organele le-am călit pe foc. Atenție! Eu la drob nu fierb organele. Eu le călesc, le tai cubulețe și după ce le călesc, le scurg bine și le dau prin mașina de tocat.

Așa se prezintă măruntaiele de la miel. Să le căliți, le lăsați la scurs și după aceea le tocați. Acum călim ceapa pentru drob. Am tocat și măruntaiele de miel, iar acum introducem ceapa călită și cu verdeața. Urmează să pun și aceste 6 ouă. Punem sarea și piperul. Acum amestecăm și punem drobul la tavă. Punem jumătate din compoziție la tavă. Am pus aceste 5 ouă, iar acum punem compoziția care a mai rămas.
La final batem un ou cu care mânjim pe deasupra drobul. Mă duc cu el la cuptor, la 200 de grade îl țin o oră
.”, a mai spus bunica Gherghina pe Facebook.

 



Citește și:

Arsuri la stomac – factori de risc, cauze și tratament

Rețeta de pască cu aluat de pandișpan a Ilenei Sterp: „Se apropie sărbătorile Pascale și vreau să vă dau o idee de pască delicioasă.”

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie? Medicii, noi detalii despre procesul de recuperare

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi o va pune la punct pe Roberta! „Mie nu-mi place modul tău de a aborda situațiile!” Aflați ce discuții aprige se vor isca din nou în Casa iubirii, sâmbătă, 18 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies