Rețeta de ciorbă de burtă a Gabrielei Cristea: „Miroase foarte bine.”

Rețeta de ciorbă de burtă a Gabrielei Cristea: „Miroase foarte bine.”
Rețeta de ciorbă de burtă a Gabrielei Cristea: „Miroase foarte bine.”

Află din rândurile următoare cum prepară jurnalista rețeta sa de ciorbă de burtă.

Gabriela Cristea a venit în fața urmăritorilor săi din mediul online cu o nouă rețetă. De data aceasta este vorba despre ciorba de burtă.

Rețeta de ciorbă de burtă a Gabrielei Cristea

Citește și: Care este secretul Gabrielei Cristea pentru un ostropel de pui delicios. „Ce sos bun, excelent!”

Rețeta de ciorbă de burtă a Gabrielei Cristea
Rețeta de ciorbă de burtă a Gabrielei Cristea[Sursa foto: freepik]

Citește și: Ce face Gabriela Cristea cu lămâile și portocalele rămase după ce le rade coaja. Secretul de care se folosește prezentatoarea TV. „Nu risipesc absolut nimic. Cât de bună va fi!”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Ingrediente:

  • oase de vită
  • morcovi
  • țelină
  • ceapă
  • foi de dafin
  • boabe de piper negru
  • burtă
  • 2 căpățâni de usturoi
  • 10 gălbenușuri de ou
  • un litru de smântână lichidă cu peste 30% grăsime
  • gogoșari
  • oțet
  • sare și piper

Mod de preparare:

Gabriela Cristea a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei.

Am găsit niște oase de vită pe care o să le pun la fiert, pentru că trebuie să fiarbă 2-3 ore. Tot aici punem un morcov, un pic de țelină, o ceapă, 3 foi de dafin și piper întreg.

Dăm la fiert pentru 2-3 ore. După 2 ore de fiert, legumele noastre sunt aproape terci. Le scot. Scot și oasele și păstrăm doar zeama. După ce am strecurat zeama, punem aici și burta, pe care am strecurat-o bine înainte și o lăsăm să fiarbă 40 de minute. Cât fierbe oala cu burta, eu am ras aici niște morcovi și o să îi pun în ulei la călit. Îi călesc bine.
Am curățat și vreo 2 căpățâni de usturoi, pe care l-am pisat bine și o să îl punem în ciorbă. Am pus aici 10 gălbenușuri de ou și am mai pus un litru de smântână lichidă cu peste 30% grăsime. Feliez câteva felii de gogoșari. Am oprit ciorba și acum e momentul să o dregem. Am aici smântână și ou amestecate bine și acum luăm câte un polonic de supă, îl punem aici și amestecăm bine, ca să aducem smântâna cu oul cam la aceeași temperatură cu ciorba.
Nu uitați să asezonați cu sare și piper, iar la sfârșit punem și morcovul. Adăugăm și gogoșarul. Mai lăsăm să mai stea un pic ciorba, vreo 10 minute și o să punem și usturoiul pisat. Pun usturoiul și tot acum mai pun și un pic de oțet. Cam asta este ciorba mea de burtă. Miroase foarte bine
.”, a explicat vedeta pe Facebook.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

VIDEO Care este secretul lui Joseph Hadad pentru aluatul gogoșelelor choux

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Ce se întâmplă cu mașinile primite de la Ion Țiriac?! David Popovici nu s-a sfiit să recunoască: "Prefer să conduc maşina mea obişnuită"

Claudia Puican, despre începuturile relației cu Armin Nicoară, la “În oglindă”

Dan Negru, mesaj de Sf. Parascheva: „Recunosc, sunt un pupător de moaște.” Ce le transmite prezentatorul credincioșilor care se află acum la Iași

Ce este "blestemul" veșmintelor Sfintei Parascheva. Ce să faci pentru a nu atrage ghinionul


Cookies