Care este secretul Ginei Bradea pentru cele mai gustoase murături? „Pepenașii rezistă mult timp, nu se înmoaie, rămân gustoși, cu adevărat fantastici.”

Care este secretul Ginei Bradea pentru cele mai gustoase murături? „Pepenașii rezistă mult timp, nu se înmoaie, rămân gustoși, cu adevărat fantastici.”
Care este secretul Ginei Bradea pentru cele mai gustoase murături? „Pepenașii rezistă mult timp, nu se înmoaie, rămân gustoși, cu adevărat fantastici.”

Gina Bradea a dezvăluit secretul pentru murături gustoase. Cum pregătește bloggerul culinar pepenii pentru iarnă.

Gina Bradea a dezvăluit cum pregătește pepenii pentru iarnă și care sunt ingredientele necesare pentru ca aceștia să reziste cât mai mult timp.

Ingrediente:

  • Pepeni
  • Crenguțe vișin/zmeură/stejar
  • Țelină verde
  • Crenguțe de busuioc
  • Țelină rădăcină
  • Hrean
  • Morcov
  • Ardei capia
  • Usturoi
  • Sfeclă roșie
  • Ardei iute
  • Bețe mărar uscat
  • Apă caldă
  • Sare

Cum pregătește bloggerul culinar pepenii murați

Citește și: Cozonac cu nucă, stafide și rahat, rețeta Mănăstirii Samurcășești. „Trebuie să cântărească 950 g de aluat.”

Citește și: Pizza cu pui. Este perfectă pentru a completa o seară relaxantă acasă!

Iubitoare de gastronomie a făcut un filmuleț pe rețelele de socializare în care explicat, pas cu pas, care sunt ingredientele pe care le folosește atunci când vine vorba de murături delicioase, dar și cum puteți obține un gust inedit al pepenilor.  „Operațiunea murături de toamnă. Acum punem pepenași.

La fundul bidonului punem crenguță de vișin, de zmeură sau de stejar, țelină verde, crenguțe de busuioc uscat sau proaspăt, țelină rădăcină, hrean din belșug, dar nu exagerat, pentru că are un gust puternic, pepeni, verificăm să fie cât mai proaspeți posibil. Pot fi verzi sau pepeni galbeni. Miros fantastic de bine, punem și morcov, ardei capia, usturoi, sfeclă roșie tăiată felii, un ardei iute sau mai mult dacă doriți să fie mai picanți, bețe de mărar uscat.
Punem apă caldă în care dizolvăm sare de murături, o lingură la 1 l de apă caldă.”
, a spus Gina Bradea.

Citește și: Bianca Mândru a făcut primele declarații despre LOGODNĂ! Cine este noul iubit al fostei concurente de la „Casa iubirii”: „Urmează...”- kanald.ro

Citește și: Anunțul momentului pentru români!- stirilekanald.ro

Care este secretul Ginei Bradea pentru murături delicioase

Bucătăreasa a dezvăluit și secretul pentru ca murăturile să reziste cât mai mult timp, iar dacă folosește apă caldă cu sare, în primele trei zile nu umblă deloc la borcan.  „Eu pun apă clocotită, dar se poate pune și apă rece. Dacă folosiți apă clocotită, timp de trei zile nu îi vânturăm, rezistă mult mai bine.

Sare folosim 30, 40 g la 1 l de apă, nu mai mult. Nu folosim conservant. Mai punem deasupra țelină, bețe de mărar, pentru a sta apăsat și niște scândurelele să țină totul foarte bine. Acoperim și trei zile nu mai umblăm. După trei zile vânturăm, scurgem saramura și punem înapoi. În felul acesta, pepenașii rezistă mult timp, nu se înmoaie, rămân gustoși, cu adevărat fantastici.”, a mai spus bloggerul culinar.  

@ginabradea Pepeni in saramura, rosii si galbeni, o bunatate! Ii punem doar cu sare, fara pikant fix, aspirina, conservant sau alte chimicale. Reteta completa o gasiti pe blog. #ginabradea ♬ original sound- Gina Bradea Oficial



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Rețeta de salam de biscuiți a Florentinei Opriș! „Știai că un consum moderat de salam de biscuiți poate să îți aducă numeroase beneficii?”

Fosta iubită a lui Liviu Dragnea, din nou în vizorul presei! Ce a făcut Irina Tănase...

Vești de ultimă oră despre starea lui Dan Petrescu. Fiicele lui au venit de urgență în țară: „A slăbit 30 de kilograme”

Fanii emisiunii Casa Iubirii sunt în șoc după aceste declarații INCENDIARE: "Vreau să înțelegeți că...". Ce a putut să spună Roberta despre participarea ei, dar și despre două dintre concurentele din acest sezon: "Puteam să ies câștigătoare"

Horia Brenciu, martor la o arestare dintr-un aeroport din Londra! Artistul urma să ia parte la un concert, însă la aterizare a fost luat prin surprindere de zarva resimțită

Bianca Mândru a făcut primele declarații despre LOGODNĂ! Cine este noul iubit al fostei concurente de la „Casa iubirii”: „Urmează...”

Zece studenți arși de vii într-un incendiu devastator într-un restaurant! Tragedie de nedescris în Peru


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies