Incearca aceasta reteta de brunch italian. Este delicios si se face in 8 pasi banali.
Ingrediente:
2 pachete de aluat de patiserie
1 lingurita ulei de masline
o punga de baby spanac proaspat
230 gr ciuperci proaspete (feliate)
7 oua mari
230 gr parmezan dat pe razatoare
2 lingurite mix italian
1/8 lingurita piper
200 gr sunca feliata fin
200 gr salam feliat fin
Mod de preparare:
1.
2. Intinde foile de aluat dintr-un pachet pe masa si taie-le sub forma de triunghi. Pune-le in tava, apasand pe ele si baga-le in cuptor pentru 10-15 minute.
3. Intre timp soteaza ciupercile si spanacul.
4. Dupa cateva minute trece compozitia printr-o sita, ca sa o scurgi de apa.
5.
6. Pune in tava un strat de sunca, salam, branza provolone si mixul cu spanac. Toarna jumatate din mixul cu ou si parmezan. Pune al doilea strat de sunca, salam si branza. Toarna restul de mix de oua.
7. Acopera cu foile de aluat din al doilea pachet.
8. Mixeaza si ultimul ou si unge foile cu el. Baga in cuptor pentru circa o ora.
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro