Roxana Blenche a dezvăluit cum realizează banana bread cu dovleac și prune pentru decor.
Roxana Blenche, cunoscutul chef, împarte de fiecare dată secrete și rețete pe canalele de socializare, acolo unde urmăritorii sunt fiecare dată interesați să pregătească noi preparate delicioase, de la mic dejun, la prânz, cină sau deserturi, astfel că aceasta realizează mereu preparate care pot fi reproduse cu ușurință chiar la noi în bucătărie.
Care sunt ingredientele pentru banana bread, rețeta Roxanei Blenche
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
Roxana a dezvăluit rețeta unui desert delicios care poate fi realizat chiar la tine acasă cu ușurință, fără să ai nevoie de foarte multe ingrediente, iar rezultatul va fi unul pe măsură.
Ingrediente:
- 6 felii de dovleac
- 6 bucăți banană
- 250 de grame unt
- 8 linguri de zahăr
- 8,5 ml esență de vanilie
- O lingură vârf scorțișoară
- 8 ouă întregi
- 20 de linguri făină
- 2 linguri zahăr peste prune
- O lingură scorțișoară
Cum pregătește Roxana Blenche banana bread cu dovleac și prune
Roxana a pregătit toate ingredientele necesare desertului, astfel că a început prin a adăuga feliile de dovleac la cuptor, împreună cu cele șase bucăți de banană, iar într-un bol a adăugat untul la temperatura camerei, zahărul, praful de copt, esența de vanilie și lingura de scorțișoară și a lăsat totul să se amestece.
După ce compoziția a devenit una omogenă, a adăugat opt ouă întregi, a pasat cu furculița banana și dovleacul, după care a pus în întreaga compoziție 20 de linguri de zahăr și a lăsat din nou ca totul să fie amestecat. Prunele au fost tăiate pe jumătate, s-a adăugat peste ele două linguri de zahăr și o lingură de scorțișoară, apoi au fost adăugate întregi peste compoziție. Desertul este gata, este unul delicios și nu necesită foarte mult timp de preparare.„Facem o banana bread umedă cu prune și dovleac. Delicioasă, așa că avem nevoie de șase felii de dovleac pe care le-am pus la 180 de grade la cuptor, 6 bucăți de banană, iar într-un bol am pus 250 de grame de unt la temperatura camerei, 8 linguri de zahăr, un praf de copt, 8,5 ml esență de vanilie și o lingură cu vârf de scorțișoară. Lăsăm totul să se amestece și adăugăm opt ouă întregi. Pasăm cu furculița banana și dovleacul, după care punem în compoziție 20 de linguri de făină. Lăsăm totul să se amestece, între timp, tăiem prunele pe jumătate, adăugăm două linguri de zahăr peste ele cu o lingură de scorțișoară, le adăugăm în compoziție, apoi turnam în tavă. Mi-e mi-au ieșit două bucăți, la 180 de grade, timp de o oră și jumătate.”, a povestit Roxana Blenche pe rețelele de socializare.
@blenche.roxana Banana bread cu dovleac și prune ♥️ #blenchef ♬ sunet original- BLENCHE ROXANA