Reteta celor mai delicioase eclere - iata secretul cofetarilor

Reteta celor mai delicioase eclere - iata secretul cofetarilor

Cu siguranta, eclerele sunt printre cele mai bune prajituri. Usor de facut, cu un gust fabulos, reprezinta solutia perfecta daca ai pofta de ceva dulce.

Ingrediente:

Pentru aluat:
125 ml apa
125 ml lapte rece
125 g unt
5 oua

Pentru crema:
1 litru lapte
6 galbenusuri
1 pastaie de vanilie
100 g zahar

Pentru glazurat:
100 g ciocolata neagra

Mod de preparare:

1. Intr-o oala se pun la fiert apa, laptele, untul si sarea. Cand fierb, se pune toata faina dintr-o data si se amesteca energic. Apoi, se adauga ouale, unul cate unul si, din nou, se amesteca energic pentru a le incorpora pe fiecare. Numai dupa ce un ou a fost incorporat se adauga un altul. Aluatul este gata cand se desprinde de peretii vasului.

Citeste continuarea aici.
 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Tiramisu autentic - Reteta originala de la un celebru bucatar italian

Fosta iubită a lui Liviu Dragnea, din nou în vizorul presei! Ce a făcut Irina Tănase...

Vești de ultimă oră despre starea lui Dan Petrescu. Fiicele lui au venit de urgență în țară: „A slăbit 30 de kilograme”

Fanii emisiunii Casa Iubirii sunt în șoc după aceste declarații INCENDIARE: "Vreau să înțelegeți că...". Ce a putut să spună Roberta despre participarea ei, dar și despre două dintre concurentele din acest sezon: "Puteam să ies câștigătoare"

Reteta de zacusca originala - reteta veche de 100 de ani

Cum arăta Cihangir Ceyhan, actorul care joacă rolul Hayri în serialul "Fata de la fereastră", când a debutat pe platourile de filmare

Zece studenți arși de vii într-un incendiu devastator într-un restaurant! Tragedie de nedescris în Peru