Prepara-ti o reteta delicioasa de granola pentru micul dejun! Iata ce usor se face!


Prepara-ti o reteta delicioasa de granola pentru micul dejun! Iata ce usor se face!

Aceasta este o reteta delicioasa pentru micul dejun! Se prepara repede si are doar 365 de calorii.

 

Ingrediente
6 cani de jumatati de nuci
4 cani de fulgi de ovaz
2 cani de jumatati de nuci pecan
2 cani de migdale maruntite
O cana si un sfert de seminte de floarea soarelui
2 cani de nuca de cocos maruntita
1 lingura de scortisoara
2 lingurite de nucsoara proaspat macinata
8 albusuri de ou
O cana si trei sferturi de sirop de artar
1 cana de afina uscate
1 cana de caise uscate, maruntite
1 cana de smochine taiate
Mod de preparare
1. Preincalzeste cuptorul la 250 de grade. Pune ulei pe o hartie de copt.
2. Intr-un vas mare, folosind mainile, amesteca nucile, ovazul, nucile pecan, migdalele, seminte de floarea soarelui, cocosul, scortisoara si nucsoara.
3. Intr-un vas mediu, baie usor albusurile si siropul de artar, avand grija sa nu faci prea multa spuma. Pune amestecul peste ingredientele uscate si framanta bine.
4. Transfera amestecul pe o hartie de copt, niveland astfel incat sa fie totul uniform.
5. Coace timp de 25 de minute, apoi intoarce tava si mai coace inca 25 de minute.
Indeparteaza foaia de copt, amesteca granola cu o spatula si coace inca 30 de minute, pana cand e aurie.
6. Lasa la racit, apoi pune intr-un vas mare. Adauga afinele uscate, caisele si smochinele si amesteca bine.
Sursa: health.com

Ingrediente

6 cani de jumatati de nuci
4 cani de fulgi de ovaz
2 cani de jumatati de nuci pecan
2 cani de migdale maruntite
O cana si un sfert de seminte de floarea soarelui
2 cani de nuca de cocos maruntita


1 lingura de scortisoara
2 lingurite de nucsoara proaspat macinata
8 albusuri de ou
O cana si trei sferturi de sirop de artar
1 cana de afina uscate
1 cana de caise uscate, maruntite
1 cana de smochine taiate

Mod de preparare

1. Preincalzeste cuptorul la 250 de grade. Pune ulei pe o hartie de copt.

2. Intr-un vas mare, folosind mainile, amesteca nucile, ovazul, nucile pecan, migdalele, seminte de floarea soarelui, cocosul, scortisoara si nucsoara.

3. Intr-un vas mediu, baie usor albusurile si siropul de artar, avand grija sa nu faci prea multa spuma. Pune amestecul peste ingredientele uscate si framanta bine.

4. Transfera amestecul pe o hartie de copt, niveland astfel incat sa fie totul uniform. 

5. Coace timp de 25 de minute, apoi intoarce tava si mai coace inca 25 de minute. Indeparteaza foaia de copt, amesteca granola cu o spatula si coace inca 30 de minute, pana cand e aurie. 

6. Lasa la racit, apoi pune intr-un vas mare. Adauga afinele uscate, caisele si smochinele si amesteca bine. 

Sursa: health.com

 


Abonează-te pe

Citește și:

Decizia radicală luată de Alina Sorescu, în plin proces de divorț: „Am decis să plecăm”

O mai recunoști?? Cântăreața e de nerecunoscut din cauza unei boli incurabile

Anunțul făcut de Irina Fodor, după ce a dispărut din mediul online: „O furtună emoțională ce a trebuit gestionată”

Cum să te pregătești pentru solar. 5 sfaturi dacă alegi bronzarea artificială

Albertina Ionescu a fost cerută de soție de Constantin Opriș: „Scriem un nou capitol din viața noastră”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty
De ce se pune zahăr în șampon, înainte să speli părul
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri