Prepara sarmalutele altfel! Iata amanuntul care face diferenta!


Prepara sarmalutele altfel! Iata amanuntul care face diferenta!

Aceasta este o reteta inedita de sarmale in foi de vita cu sos, care se pregateste destul de repede. Este important sa desarezi frunzele de vita-de-vie inainte sa le folosesti.

Poti folosi pentru sarmale orice fel de carne tocata doresti: porc, vita sau pui.

Ai nevoie de:

20 de frunze vita-de-vie

400 g carne tocata amestec vita si porc

80 g orez

2 cepe

1 lingura faina

sare

piper

3 oua

1 lamaie

Speli orezul in mai multe ape si-l pui la fiert intr-o cratita cu apa.

Îl lasi pe foc pana se umfla, fara sa fie bine fiert. Toci cepele si le amesteci cu orezul, carnea, faina, sarea si piperul dupa gust. Pui cate 1-2 linguri de umplutura in frunze, le rulezi si impingi capetele frunzelor spre interior, apoi le asezi intr-un vas. Bati ouale si pui in ele zeama de la lamaie. Le torni peste sarmale si dai vasul la cuptor aproximativ 1 ora. Le servesti calde.

Sursa


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: 6 Idei de mâncare sănătoasă la birou

Nu mai arată deloc așa! Fiica lui Adrian Păunescu este de nerecunoscut

DESCOPERĂ: Rețete cu SOS BECHAMEL, gustoase și ușor de preparat

6 DECEMBRIE 2021: Horoscop zilnic luni, de MOŞ NICOLAE. O zodie primeşte veşti bune şi cadouri!

DESCOPERĂ: Cine este, cu adevărat, MARIAN DRĂGULESCU. Biografie: data naşterii, căsătorii, divorţuri, copii, campion

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

DESCOPERĂ: Rugăciune pentru a rămâne însărcinată

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri