Prepara o super reteta de Mini-Cheesecake cu Lapte Condensat!


Prepara o super reteta de Mini-Cheesecake cu Lapte Condensat!

Orice masa savuroasa se termina cu un desert pe masura!

Cand vrei sa te rasfeti cu ceva dulce, sa-i impresionezi pe cei dragi sau atunci cand ai musafiri, Mini-Cheesecake-urile cu Lapte Condensat te vor scoate din impas! Pe langa bogatia de arome si culori, se prepara rapid, sunt cremoase si foarte delicioase!

Iata de ce trebuie sa alegi aceasta reteta si cum o poti prepara:

Timp de pregatire: 35 minute

Dificultatea retetei: usoara

Numar portii: 12

Ingrediente:

Blat: Crema de branza

15 biscuiti                                                 450 g crema de branza fina

nesarata

40 g unt topit                                            ½ cana de zahar

2 linguri zahar                                          1 lingurita esenta vanilie (sau extract de bat de vanilie)

20 g musli cu fructe                                   2 oua mari

1 varf de sare                                           150 ml lapte condensat Maresi

2 lingurite coaja de lamaie rasa

Ornare:

250g dulceata de fructe de padure

150g fructe la alegere: capsuni, coacaze, mure, zmeura

Mod de preparare:

Pregatiti

toate ingredientele si lasati-le la temperatura camerei pentru aproximativ 20 de minute. Incalziti cuptorul la 180 0C, cu grilajul pozitionat la mijloc. Pregatiti o tava de cupcake cu forma de hartie in fiecare lacas.

Amestecati in robotul de bucatarie biscuitii cu musli, zahar si sare pana obtineti o compozitie granulata compacta. Intr-un bol se amesteca compozitia cu untul topit pana se umezeste in totalitate.

In bolul blenderului se pune cantitatea de branza si se bate la putere medie pentru aproximativ 5 minute.

Se adauga pe rand si se omogenizeaza vanilia, zaharul, coaja de lamaie, ouale unul cate unul si laptele condensat. Crema de branza trebuie sa devina compacta si lucioasa.

In formele pregatite se pune cate o lingura din compozitia de blat si se preseaza pentru uniformizare pe fundul formei. Se adauga cate 2 linguri de crema de branza (nu umpleti formele, lasati spatiu sa creasca compozitia)

Se introduce forma in cuptorul preincalzit pentru coacere ~25 minute la 180 0C.

La finalul perioadei de coacere scoateti forma si lasati pentru ~1 ora sa se raceasca. Introduceti in frigider pentru ~6-8 ore inainte de servire.

Pentru definitivare mini-cheesecake-urilor indepartati hartia din formele in care a fost coapta, adaugati o lingurita de dulceata si asezati fructele dorite deasupra.

Aceasta reteta de Mini-Cheesecake cu Lapte Condensat ii apartine Gabrielei Simion de la Masterchef.


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Cine este MĂDĂLINA PAMFILE. Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities

Dezvăluiri BOMBĂ! Cine este de fapt iubitul lui Denise Rifai

CITEȘTE: Cine este VIVIANA SPOSUB. Biografie concurentei de la Bravo, ai stil! Celebrities

CITEȘTE: Cine este OTNIELA SANDU. Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities

DESCOPERĂ: Cine este MIHAI BOBONETE. Bobonete. Biografie: data nașterii, căsătorie, copii, carieră

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

CITEȘTE: Cine este ELIZA NATANTICU, soția lui Cosmin Natanticu. Biografie: data nașterii, carieră, căsătorie

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri