Prepara o reteta sanatoasa de paste din zucchini fara calorii! Incearca-le si tu!


Daca fugi de paste fiindca sunt periculoase pentru silueta, incearca o varianta cu 0 calorii: paste facute din zucchini!

 

Fasiile de dovlecel inlocuiesc pastele traditionale, bogate in carbohidrati. Si se fac si foarte rapid!
Daca esti vegetariana si nu mananci carne, ori daca ai alergie la gluten, trebuie, neaparat, sa dai o sansa acestor paste.
Ingrediente pentru 4 portii:
4 zucchini mici
3 maini de frunze de busuioc proaspat
2 catei de usturoi
1/3 ceasca de ulei de masline extravirgin
2 lingurite de suc de lamaie
¼ ceasca de parmezan ras
sare si piper
cateva rosii cherry (optional)
Preparare:
Feliaza zucchini, ca sa obtii spaghetele, si da-i deoparte.
Fa sosul pesto: pune in blender busuiocul si usturoiul si pulseaza pana se maruntesc. Adauga uleiul de masline in timp ce blenderul merge la viteza mica. Dupa ce s-a incorporat, adauga sucul de lamaie si parmezanul ras. Pulseaza pana cand obtii o compozitie omogena si asezoneaza cu sare si piper. Iata o reteta ca sa faci mai mult sos pesto si sa-l pastrezi in frigider.
Amesteca pastele din zucchini cu sosul pesto pana cand se acopera bine. Daca folosesti rosii, adauga cateva pe fiecare farfurie cu paste.
O alta varianta este sa pui rosiile in blender cu putina sare, piper si ulei de masline ca sa faci un sos salsa. Pune o lingura la fiecare portie!
Sursa: Andreearaicu.ro

Fasiile de dovlecel inlocuiesc pastele traditionale, bogate in carbohidrati. Si se fac si foarte rapid!

Daca esti vegetariana si nu mananci carne, ori daca ai alergie la gluten, trebuie, neaparat, sa dai o sansa acestor paste.

Ingrediente pentru 4 portii:

4 zucchini mici
3 maini de frunze de busuioc proaspat
2 catei de usturoi
1/3 ceasca de ulei de masline extravirgin
2 lingurite de suc de lamaie
¼ ceasca de parmezan ras
sare si piper
cateva rosii cherry (optional)

Preparare:

Feliaza zucchini, ca sa obtii spaghetele, si da-i deoparte.

Fa sosul pesto: pune in blender busuiocul si usturoiul si pulseaza pana se maruntesc. Adauga uleiul de masline in timp ce blenderul merge la viteza mica. Dupa ce s-a incorporat, adauga sucul de lamaie si parmezanul ras. Pulseaza pana cand obtii o compozitie omogena si asezoneaza cu sare si piper. Iata o reteta ca sa faci mai mult sos pesto si sa-l pastrezi in frigider.

Amesteca pastele din zucchini cu sosul pesto pana cand se acopera bine. Daca folosesti rosii, adauga cateva pe fiecare farfurie cu paste.

O alta varianta este sa pui rosiile in blender cu putina sare, piper si ulei de masline ca sa faci un sos salsa. Pune o lingura la fiecare portie!

Sursa: Andreearaicu.ro

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Raed Arafat, declarație dură: „Încep atacurile și mârșăviile. Nimeni nu ne garantează că valul nu se va repeta”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri