Prepara o reteta delicioasa! Piept de pui umplut cu prosciutto, pere si branza Brie

Prepara o reteta delicioasa! Piept de pui umplut cu prosciutto, pere si branza Brie
Prepara o reteta delicioasa! Piept de pui umplut cu prosciutto, pere si branza Brie

Este preparartul perfect pentru acesta toamna, avand o savoare deosebita. Il poti servi cu o salata langa insa si cu varza de Bruxelles sau dovleac copt.

 

Ingrediente:
2 bucati mari de piept de pui dezosate si fara piele
Sare si piper
Ulei de masline
35 g de ceapa tocata marunt
2 felii de prosicutto taiat marunt
2 frunze de salvie, taiate marunt
O para mare decojita si taiata in cubulete mici
60 g de branza Brie, taiata in bucati mici
35 g de rucola
Mod de preparare:
Incalzeste cuptorul.
Taie pieptul de pui pe lateral astfel incat sa creezi un fel de buzunar pentru umplutura.
Asezoneaza bucatile de piept de pui cu sare si piper.
Incinge putin ulei de masline intr-o tigaie si caleste ceapa si prosciutto pentru 3-4 minute.
Adauga apoi salvia, perele, asezoneaza cu sare si amesteca inca 3-4 minute.
Indeparteaza tigaia de pe foc si adauga rucola.
Imparte umplutura si umple buzunarasele din pieptul de pui cu acesta si cu branza Brie.
Foloseste ata pentru gatit si leaga bucatile de piept de pui.
Pune niste ulei de masline intr-o tava de copt. Aeaza bucatile de piept umuplute pe acesta, acopera tava cu folie de alumoniu si pune-o la cuptor.
Sursa www.skinnytaste.com

Ingrediente:

2 bucati mari de piept de pui dezosate si fara piele

Sare si piper

Ulei de masline

35 g de ceapa tocata marunt

2

felii de prosicutto taiat marunt

2 frunze de salvie, taiate marunt

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

O para mare decojita si taiata in cubulete mici

60 g de branza Brie, taiata in bucati mici

35 g de rucola

Mod de preparare:

Incalzeste cuptorul.

Taie pieptul de pui pe lateral astfel incat sa creezi un fel de buzunar pentru umplutura.

Asezoneaza bucatile de piept de pui cu sare si piper.

Incinge putin ulei de masline intr-o tigaie si caleste ceapa si prosciutto pentru 3-4 minute.

Adauga apoi salvia, perele, asezoneaza cu sare si amesteca inca 3-4 minute.

Indeparteaza tigaia de pe foc si adauga rucola.

Imparte umplutura si umple buzunarasele din pieptul de pui cu acesta si cu branza Brie.

Foloseste ata pentru gatit si leaga bucatile de piept de pui.

Pune niste ulei de masline intr-o tava de copt. Aseaza bucatile de piept umuplute pe acesta, acopera tava cu folie de alumoniu si pune-o la cuptor.

Sursa www.skinnytaste.com

 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Anunțul făcut de Casa de Pensii cu privire la mamele care au avut concediu pentru creșterea copilului. Ce trebuie să știe acestea?

Cum arăta Laura Vicol, acum 10 ani. Imaginile au rămas pe internet, deși ea e acum ”alt om”

Exclusiv | Alexandru Papadopol cununie în biserică, în mare secret. AVEM IMAGINILE! Cum arăta mireasa Cristiana și cine au fost nașii

VIDEO Ce a făcut-o pe Carmen de la Sălciua să reacţioneze dur: "Se face extraordinar de mult circ". Artista și-a pierdut cumpătul când a văzut cu ce se confruntă

Cine se temea pentru viața Alinei Sorescu: „Fata asta o să ajungă ca Mădălina Manole”

Ce se întâmplă cu Julia la câteva zile după operația de rinoplastie. Fosta concurentă le-a dezvăluit fanilor care este starea ei: „Sunt bubuită, mă simt extrem de…”

VIDEO Adrian a fost înghițit de o balenă. Mamiferul a apărut de sub caiac, l-a înghițit și apoi l-a eliberat: "Am crezut că m-a mâncat"


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies