Este preparartul perfect pentru acesta toamna, avand o savoare deosebita. Il poti servi cu o salata langa insa si cu varza de Bruxelles sau dovleac copt.
Ingrediente:
2 bucati mari de piept de pui dezosate si fara piele
Sare si piper
Ulei de masline
35 g de ceapa tocata marunt
2
felii de prosicutto taiat marunt2 frunze de salvie, taiate marunt
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
O para mare decojita si taiata in cubulete mici
60 g de branza Brie, taiata in bucati mici
35 g de rucola
Mod de preparare:
Incalzeste cuptorul.
Taie pieptul de pui pe lateral astfel incat sa creezi un fel de buzunar pentru umplutura.
Asezoneaza bucatile de piept de pui cu sare si piper.
Incinge putin ulei de masline intr-o tigaie si caleste ceapa si prosciutto pentru 3-4 minute.
Adauga apoi salvia, perele, asezoneaza cu sare si amesteca inca 3-4 minute.
Indeparteaza tigaia de pe foc si adauga rucola.
Imparte umplutura si umple buzunarasele din pieptul de pui cu acesta si cu branza Brie.
Foloseste ata pentru gatit si leaga bucatile de piept de pui.
Pune niste ulei de masline intr-o tava de copt. Aseaza bucatile de piept umuplute pe acesta, acopera tava cu folie de alumoniu si pune-o la cuptor.
Sursa www.skinnytaste.com