Prepara cea mai sanatoasa reteta de fursecuri pentru cafea! Andreea Raicu iti spune ce ai de facut!


Prepara cea mai sanatoasa reteta de fursecuri pentru cafea! Andreea Raicu iti spune ce ai de facut!

Andreea Raicu le-a oferit fanilor o reteta de fursecuri ce merg perfect la cafea in fiecare dimineata si sunt si foarte sanatoase.

 

Fursecuri de casa si secretul migdalelor prajite- Truc: ca sa prajesti migdalele, rasfira-le pe o tava tapetata cu hartie de copt si coace-le la cuptor (176 de grade Celsius), 7-9 minute, amestecandu-le o singura data.
Migdalele inlocuiesc cantitatea mare de unt folosita in cele mai multe retete de fursecuri. Si aici am folosit unt, insa foarte putin. Daca l-ai eliminat de tot din alimentatie, il poti inlocui fara sa strici deloc reteta, cu ulei de cocos solid.
Ingrediente:
1 ceasca de migdale prajite
1 ¼ ceasca de faina integrala
1 ceasca de faina normala
1 lingurita de praf de copt
½ lingurita de sare
2/3 ceasca de miere
1/3 ceasca de ulei de rapita
3 linguri de unt nesarat
1 ou mare
1
lingurita de extract de vanilie
Preparare:
Macina migdalele prajite, pune-le intr-un bol mare si adauga peste ele cele doua tipuri de faina, praful de copt sis area; amesteca. Separat, combina mierea cu uleiul si untul; poti folosi un mixer ca sa le omogenizezi. Adauga oul si extractul de vanilie si amesteca. Adauga si ingredientele uscate, treptat, pana cand se incorporeaza bine si obtii un aluat fin; pune compozitia la frigider pentru o ora.
Incalzeste cuptorul la 176 de grade Celsius. Unge 2 tavi cu putin ulei sau imbraca-le in hartie de copt. Formeaza mici bile din aluat si preseaza-le usor cu degetele cand le asezi in tava; lasa 2-3 centimetri distanta intre ele pentru ca se intind. Coace fursecurile 13-15 minute, pana cand devin aurii. Scoate-le si lasa-le sa se raceasca 30 de minute.
Sursa: andreearaicu.ro

Fursecuri de casa si secretul migdalelor prajite- Truc: ca sa prajesti migdalele, rasfira-le pe o tava tapetata cu hartie de copt si coace-le la cuptor (176 de grade Celsius), 7-9 minute, amestecandu-le o singura data.

Migdalele inlocuiesc cantitatea mare de unt folosita in cele mai multe retete de fursecuri. Si aici am folosit unt, insa foarte putin. Daca l-ai eliminat de tot din alimentatie, il poti inlocui fara sa strici deloc reteta, cu ulei de cocos solid.Ingrediente:

1 ceasca de migdale prajite

1 ¼ ceasca de faina integrala

1 ceasca de faina normala

1 lingurita de praf de copt

½ lingurita de sare

2/3 ceasca de miere

1/3 ceasca de ulei de rapita

3 linguri de unt nesarat

1 ou mare

1 lingurita de extract de vanilie

Preparare:

Macina migdalele prajite, pune-le intr-un bol mare si adauga peste ele cele doua tipuri de faina, praful de copt sis area; amesteca. Separat, combina mierea cu uleiul si untul; poti folosi un mixer ca sa le omogenizezi. Adauga oul si extractul de vanilie si amesteca. Adauga si ingredientele uscate, treptat, pana cand se incorporeaza bine si obtii un aluat fin; pune compozitia la frigider pentru o ora.

Incalzeste cuptorul la 176 de grade Celsius. Unge 2 tavi cu putin ulei sau imbraca-le in hartie de copt. Formeaza mici bile din aluat si preseaza-le usor cu degetele cand le asezi in tava; lasa 2-3 centimetri distanta intre ele pentru ca se intind. Coace fursecurile 13-15 minute, pana cand devin aurii. Scoate-le si lasa-le sa se raceasca 30 de minute.

Sursa: andreearaicu.ro

 


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Cine este MĂDĂLINA PAMFILE. Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities

Dezvăluiri BOMBĂ! Cine este de fapt iubitul lui Denise Rifai

CITEȘTE: Cine este VIVIANA SPOSUB. Biografie concurentei de la Bravo, ai stil! Celebrities

CITEȘTE: Cine este OTNIELA SANDU. Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities

DESCOPERĂ: Cine este MIHAI BOBONETE. Bobonete. Biografie: data nașterii, căsătorie, copii, carieră

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

CITEȘTE: Cine este ELIZA NATANTICU, soția lui Cosmin Natanticu. Biografie: data nașterii, carieră, căsătorie

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri