Praz la cuptor - reteta simpla, cu ingrediente putine!


Aceasta reteta de praz la cuptor este delicioasa si se prepara cu ingrediente putine.

 

Ingrediente
1 kg praz, 100 ml lapte, 50 g unt, 3 linguri faina, 50 g brânza, o lingura pesmet.
Mod de preparare
Prazul se curata si se pune la fiert partea alba, taiata de un cm grosime. Separat se face un sos alb, din unt si faina, stins cu lapte. Dupa ce a fiert prazul se scurge si se lasa sa fiarba in sosul pregatit, la foc mic. Compozitia se asaza intr-o forma unsa si presarata cu pesmet, care se da la cuptor. De asemenea se pun bucatele de unt si se presara pesmet si brânza rasa.
sursa
sursa foto

Ingrediente

1 kg praz, 100 ml lapte, 50 g unt, 3 linguri faina, 50 g brânza, o lingura pesmet.

Iahnie de fasole - cea mai buna reteta de post!

Mod de preparare

Prazul se curata si se pune la fiert partea alba, taiata de un cm grosime. Separat se face un sos alb, din unt si faina, stins cu lapte. Dupa ce a fiert prazul se scurge si se lasa sa fiarba in sosul pregatit, la foc mic. Compozitia se asaza intr-o forma unsa si presarata cu pesmet, care se da la cuptor. De asemenea se pun bucatele de unt si se presara pesmet si brânza rasa.

sursa
sursa foto

Briose gustoase si sanatoase de post - reteta Ioanei Ginghina!


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Roxana de la Puterea dragostei, acuzată că s-a dezbrăcat pentru o pereche de adidași

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri