Prajiturele crocante cu ciocolata si zahar pudra! Un deliciu!


Aceste prajiturele sunt simple si delicioase. Crocante la exterior si moi in centru.

 

Ingrediente
100g pudra de cacao
200g zahar brun
200g zahar farin
100ml ulei
4 oua
2 lingurite extract de vanilie
Jumatate de lingurita de sare
2 lingurite de praf de copt
250g faina
50g zahar pudra
Mod de preparare
Adauga pudra de cacao, zaharul brun, zaharul farin si uleiul intr-un vas si amesteca bine pana cand se combina. Adauga cate un ou pe rand, mixand de fiecare data.
Adauga vanilia, sarea, praful de copt si faina si formeaza o coca. Lasa-o la racit doua ore.
Preincalzeste cuptorul la 180 de grade si tapeteaza cu hartie de copt o tava.
Taie aluatul in bile mici si tavaleste-le prin zahar pudra. Pune-le pe hartia de copt cu spatiu intre ele.
Coace timp de 10 minute.
Sursa

Ingrediente

100g pudra de cacao
200g zahar brun
200g zahar farin
100ml ulei
4 oua
2 lingurite extract de vanilie
Jumatate de lingurita de sare 
2 lingurite de praf de copt
250g faina
50g zahar pudra

Mod de preparare

Adauga pudra de cacao, zaharul brun, zaharul farin si uleiul intr-un vas si amesteca bine pana cand se combina. Adauga cate un ou pe rand, mixand de fiecare data.

Adauga vanilia, sarea, praful de copt si faina si formeaza o coca. Lasa-o la racit doua ore.

Preincalzeste cuptorul la 180 de grade si tapeteaza cu hartie de copt o tava.

Taie aluatul in bile mici si tavaleste-le prin zahar pudra. Pune-le pe hartia de copt cu spatiu intre ele.

Coace timp de 10 minute.

Sursa

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Specialisti

Theodor Paleologu, despre alimentaţie: "Este rezonabil chiar să exagerăm" Interviurile Ancăi Bejan

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri