Prajitura "Vis de cocos" - reteta simpla si rapida! Oricine o poate face!


Daca iti plac prajiturile cu cocos, reteta asta este perfecta pentru tine. Iata cum se prepara.

 

Ingrediente:
BLAT:
3 oua
200 g. faina
100 g. unt
100 g. zahar
3 linguri cacao
70 ml lapte
1 lingurita praf de copt
CREMA ALBA:
150 g. nuca de cocos
100 g. zahar
300 ml. lapte
80 g. unt
3 linguri de gris
GLAZURA:
-150 g. ciocolata dupa preferinte
-10 linguri frisca lichida
MOD DE PREPARARE:
Blat - Se amesteca untul si zaharul, se adauga ouale, apoi laptele si se amesteca foarte bine. Se combina faina, cacao si praful de copt, apoi se toarna peste si se omogenizeaza. Totul se pune intr-o tava si se tine la cuptor pentru 15 minute, la foc mare.
Crema alba - Laptele, untul, zaharul si grisul se amesteca si se pun pe foc. Cand incep sa se incalzeasca, se adauga nuca de cocos. Cand e fierbinte, se intinde peste blat si se uniformizeaza. Se lasa putin sa se raceasca.
Citeste continuarea aici.

Ingrediente:

BLAT:


3 oua
200 g. faina
100 g. unt
100 g. zahar
3 linguri cacao
70 ml lapte
1 lingurita praf de copt

Tort de visine si piscoturi! Rapid si fara coacere!

CREMA ALBA:

150 g. nuca de cocos
100 g. zahar
300 ml. lapte
80 g. unt
3 linguri de gris

GLAZURA:

-150 g. ciocolata dupa preferinte
-10 linguri frisca lichida

Cheesecake soufflé simplu si rapid. Se prepara din 3 ingrediente in 30 de minute!

MOD DE PREPARARE:

Blat - Se amesteca untul si zaharul, se adauga ouale, apoi laptele si se amesteca foarte bine. Se combina faina, cacao si praful de copt, apoi se toarna peste si se omogenizeaza. Totul se pune intr-o tava si se tine la cuptor pentru 15 minute, la foc mare.

Crema alba - Laptele, untul, zaharul si grisul se amesteca si se pun pe foc. Cand incep sa se incalzeasca, se adauga nuca de cocos. Cand e fierbinte, se intinde peste blat si se uniformizeaza. Se lasa putin sa se raceasca.

Citeste continuarea aici.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Până la ce vârstă NU are voie copilul tău să stea la soare? Specialiştii îţi explică de ce!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri