Prajitura "reciclata"! Se face rapid, din resturile dulci pe care le mai ai prin casa!

Prajitura
Prajitura "reciclata"! Se face rapid, din resturile dulci pe care le mai ai prin casa!

Aceasta prajitura se face rapid si este foarte gustoasa. In plus, este foarte ieftina.

 

Ingrediente:
- Ramasite de cozonac (indiferent ca e cu mac, rahat, nuca, cacao)
- dulceata de caise, gutui, piersici...
- 2 plicuri budinca cu gusturi diferite
- 1 l lapte
- 10 linguri zahar
- 2 plicuri glazura cu gust de lamaie de la Dr Oetker
- 6 linguri zahar
- 350 ml apa
- 1 fiola esenta rom
Preparare:
Etapa 1: Sirop
6 linguri de zahar caramelizam si o stingem cu 250 ml apa. Lasam sa dea in clocot pana se topeste zaharul si adaugam fiola de esenta de rom. Lasam acest sirop deoparte la racit.
Etapa 2: Praful de budinca impreuna cu 5 linguri zahar o amestecam bine apoi treptat adaugam 500 ml lapte rece. Dam la foc unde il fierbem pana se ingroase. La fel procedam si cu cealalta budinca.
Etapa 3: Intr-o forma de tort detasabila ,tapetata cu folie de impachetat, punem un rand din cozonacul feliatsi uns desupra cu dulceata de caise. Stropim feliile de cozonac cu siropul de zahar ars, apoi turnat peste cozonac unul din budincile fierbinti.
Etapa 4: Acoperim cu alte felii de cozonac unse si ele cu dulceata si insiropate si ele,iar deasupra turnam cealalta budinca fiebinte. Acoperim cu felii de cozonac unse cu dulceata apoi deasupra turnam glazura cu gust de lamaiede la Dr.Oetker si lasam la rece pentru cel putin 3-4 ore .Dupa ce a racit taiem felii si se poate servi cu toping de ciocolata, fructe, frisca.
Sursa

Ingrediente:

- Ramasite de cozonac (indiferent ca e cu mac, rahat, nuca, cacao)
- dulceata de caise, gutui, piersici...
- 2 plicuri budinca cu gusturi diferite
- 1 l lapte
- 10 linguri zahar
- 2 plicuri glazura cu gust de lamaie de la Dr Oetker
- 6 linguri zahar
- 350 ml apa
- 1 fiola esenta rom

Preparare:

Etapa 1: Sirop

6 linguri de zahar caramelizam si o stingem cu

250 ml apa. Lasam sa dea in clocot pana se topeste zaharul si adaugam fiola de esenta de rom. Lasam acest sirop deoparte la racit.

Etapa 2: Praful de budinca impreuna cu 5 linguri zahar o amestecam bine apoi treptat adaugam 500 ml lapte rece. Dam la foc unde il fierbem pana se ingroase. La fel procedam si cu cealalta budinca.

Etapa 3: Intr-o forma de tort detasabila ,tapetata cu folie de impachetat, punem un rand din cozonacul feliatsi uns desupra cu dulceata de caise. Stropim feliile de cozonac cu siropul de zahar
ars, apoi turnat peste cozonac unul din budincile fierbinti.

Etapa 4: Acoperim cu alte felii de cozonac unse si ele cu dulceata si insiropate si ele,iar deasupra turnam cealalta budinca fiebinte. Acoperim cu felii de cozonac unse cu dulceata apoi deasupra turnam glazura cu gust de lamaiede la Dr.Oetker si lasam la rece pentru cel putin 3-4 ore .Dupa ce a racit taiem felii si se poate servi cu toping de ciocolata, fructe, frisca.

Sursa

 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Mărturisirile emoționante ale Larisei Iordache. De ce sărbătorile nu vor mai fi niciodată la fel pentru fosta gimnastă: „Unul dintre cele mai grele.”

TEST: Cât de darnic ești? Răspunde doar la aceste întrebări!

Boala cu care a fost diagnosticat Ion Drăgan. Artistul ar fi trecut prin mai multe operații dificile

CINE ESTE PERSOANA care face dezvăluiri sfâșietoare despre Ion Drăgan? Au vorbit cu puțin timp înainte ca artistul să moară... iar acum rupe tăcerea: "Mi-a mărturisit că...". Ca să nu existe loc de interpretări, momentul CONVERSAȚIEI a fost făcut public

Artiștii petrec ultimele momente cu Ion Drăgan. Silvana Rîciu, mesaj de la căpătâiul colegului său: “Te-a luat la el lin, în somn, fără să suferi.”

La ce concluzie au ajuns Robert și Lia după camera roșie. Cum va reacționa Filip: ,,Ești îndrăgostită”

A murit cunoscutul om de afaceri gălățean, Corneliu Istrate


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies