Prajitura rasturnata cu piersici! Uite ce usor se prepara!


Prajitura rasturnata cu piersici! Uite ce usor se prepara!

Aceasta prajitura cu piersici este foarte gustoasa si simpla.

 

Ingrediente:
1 conserva cu piersici (scurge-le, dar pastreaza sucul)
75 gr zahar brun
4 linguri unt topit
4 albusuri
2 linguri zahar pudra (pentru decor)
50 ulei
cca 150 ml suc de piersici (din conserva)
cca 150 gr smantana
1 plic pentru blat de prajitura
Mod de preparare:
1. Incinge cuptorul la 180 de grade Celsius.
2. Amesteca zaharul brun cu untul topit (zaharul trebuie sa se dizolve complet).
3. Unge cu putin ulei o tava de copt.
4. Pune mixul cu zahar in tava si intinde-l cat mai uniform.
5. Pune feliile de piersici in forma de cerc, una peste alta.
6. Pune plicul pentru blat intr-un bol mai mar si mixeaza-l cu albusurile, smantana, uleiul si sucul de la piersici.
7. Toarna compozitia in tava, peste feliile de piersici.
8. Baga tava in cuptor pentru vreo 50 de minute sau pana cand trece testul cu scobitoarea.
9.
Lasa tava sa se raceasca pe un gratar in jur de 20-30 de minute, apoi rastoarna prajitura intr-un platou si presara zahar pudra. Serveste.
Sursa

Ingrediente:

1 conserva cu piersici (scurge-le, dar pastreaza sucul)
75 gr zahar brun
4 linguri unt topit
4 albusuri
2 linguri zahar pudra (pentru decor)
50 ulei
cca 150 ml suc de piersici (din conserva)
cca 150 gr smantana
1 plic pentru blat de prajitura

Mod de preparare:


1.

Incinge cuptorul la 180 de grade Celsius.

2. Amesteca zaharul brun cu untul topit (zaharul trebuie sa se dizolve complet).

3. Unge cu putin ulei o tava de copt.

4. Pune mixul cu zahar in tava si intinde-l cat mai uniform.

5. Pune feliile de piersici in forma de cerc, una peste alta.

6. Pune plicul pentru blat intr-un bol mai mar si mixeaza-l cu albusurile, smantana, uleiul si sucul de la piersici.

7. Toarna compozitia in tava, peste feliile de piersici. 

8. Baga tava in cuptor pentru vreo 50 de minute sau pana cand trece testul cu scobitoarea. 

9. Lasa tava sa se raceasca pe un gratar in jur de 20-30 de minute, apoi rastoarna prajitura intr-un platou si presara zahar pudra. Serveste.

Sursa

 


Abonează-te pe

Citește și:

Negresa de post. Cum iese delicioasă, chiar și fără lapte sau unt

Începe tărăboiul! Cu ce o amenință Ciucu pe Alina Sorescu!

Laura Cosoi încă se mai întâlnește cu Smiley: "Nu e nimic ieșit din comun"

George Hora și șoția lui vor deveni părinți pentru prima oară: ”4 ani și o minune”

Cum să arăți mereu bine fără prea mult efort. Sfaturi pentru un aspect impecabil 24/7

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Maria Andria a fost cerută de soție: „Nu știu ce să fac”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri