Prajitura rasturnata cu piersici! Uite ce usor se prepara!

Prajitura rasturnata cu piersici! Uite ce usor se prepara!
Prajitura rasturnata cu piersici! Uite ce usor se prepara!

Aceasta prajitura cu piersici este foarte gustoasa si simpla.

 

Ingrediente:
1 conserva cu piersici (scurge-le, dar pastreaza sucul)
75 gr zahar brun
4 linguri unt topit
4 albusuri
2 linguri zahar pudra (pentru decor)
50 ulei
cca 150 ml suc de piersici (din conserva)
cca 150 gr smantana
1 plic pentru blat de prajitura
Mod de preparare:
1. Incinge cuptorul la 180 de grade Celsius.
2. Amesteca zaharul brun cu untul topit (zaharul trebuie sa se dizolve complet).
3. Unge cu putin ulei o tava de copt.
4. Pune mixul cu zahar in tava si intinde-l cat mai uniform.
5. Pune feliile de piersici in forma de cerc, una peste alta.
6. Pune plicul pentru blat intr-un bol mai mar si mixeaza-l cu albusurile, smantana, uleiul si sucul de la piersici.
7. Toarna compozitia in tava, peste feliile de piersici.
8. Baga tava in cuptor pentru vreo 50 de minute sau pana cand trece testul cu scobitoarea.
9. Lasa tava sa se raceasca pe un gratar in jur de 20-30 de minute, apoi rastoarna prajitura intr-un platou si presara zahar pudra. Serveste.
Sursa

Ingrediente:

1 conserva cu piersici (scurge-le, dar pastreaza sucul)
75 gr zahar brun
4 linguri unt topit
4 albusuri
2 linguri zahar pudra (pentru decor)
50 ulei
cca

150 ml suc de piersici (din conserva)
cca 150 gr smantana
1 plic pentru blat de prajitura

Mod de preparare:


1. Incinge cuptorul la 180 de grade Celsius.

2. Amesteca zaharul brun cu untul topit (zaharul trebuie sa se dizolve complet).

3. Unge cu putin ulei o tava de copt.

4. Pune mixul cu zahar in tava si intinde-l cat mai uniform.


5. Pune feliile de piersici in forma de cerc, una peste alta.

6. Pune plicul pentru blat intr-un bol mai mar si mixeaza-l cu albusurile, smantana, uleiul si sucul de la piersici.

7. Toarna compozitia in tava, peste feliile de piersici. 

8. Baga tava in cuptor pentru vreo 50 de minute sau pana cand trece testul cu scobitoarea. 

9. Lasa tava sa se raceasca pe un gratar in jur de 20-30 de minute, apoi rastoarna prajitura intr-un platou si presara zahar pudra.
Serveste.

Sursa

 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Bogdan de la Ploiești și-a asumat relația cu Vanessa și a postat o fotografie cu ea, în ziua de Crăciun. Ce mesaj a transmis Cristina Pucean: „M-a trădat încă din perioada în care eram împreună.”

Ce trebuie să faci neapărat în 2025, în funcție de zodie! Mai ai doar câteva zile la dispoziție

Boala cu care a fost diagnosticat Ion Drăgan. Artistul ar fi trecut prin mai multe operații dificile

CINE ESTE PERSOANA care face dezvăluiri sfâșietoare despre Ion Drăgan? Au vorbit cu puțin timp înainte ca artistul să moară... iar acum rupe tăcerea: "Mi-a mărturisit că...". Ca să nu existe loc de interpretări, momentul CONVERSAȚIEI a fost făcut public

Diana Bart a ținut departe de ochii publicului divorțul. Motivul pentru care nu a vrut să ofere niciodată detalii despre viața personală: „Am dus o viață liniștită cu copiii.”

Mama Veronicăi intră în „Casa iubirii” să-l cunoască pe Ahmed! Aflați cum va reacționa concurenta în ediția de joi, 25 decembrie, difuzată de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

A murit cunoscutul om de afaceri gălățean, Corneliu Istrate


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies