Prajitura rapida fara coacere, gata in 15 minute!

Prajitura rapida fara coacere, gata in 15 minute!
Prajitura rapida fara coacere, gata in 15 minute!

Se aseamana foarte mult cu salamul de biscuiti. Iata ce usor se prepara.

 

Ingrediente
185 g biscuiti cu cacao
185 grame biscuiti cu lapte
80 g zahar
200 g faina
80 g cacao
50 g unt
1 l lapte
1 galbenus
1 sticluta esenta de vanilie
Mod de preparare:
Se amestecă zahărul, făina, cacao, pana se omogenizeaza, apoi se adauga si laptele si se pune pe foc, la intensitate mica, amestecand mereu. Se adauga si galbenusul, untul si esenta de vanilie. Cand incepe sa fiarba, se stinge focul si se lasa sa se raceasca. Se mesteca din cand in cand sa nu se formeze crusta deasupra.
Se intinde crema pe fiecare biscuite si se aseaza alternativ unul cu cacao, unul cu lapte. Se aseaza biscuitii intr-o tava gen cozonac tapetata cu folie alimentara care sa depaseasca dublul formei, astfel sa incadreze intreaga suprafata. Deasupra se pune un strat de biscuiti asezati unul langa celalalt  ca un fel de capac. O parte din  crema ramasa se  toarna peste biscuitii asezati si se intinde uniform .Cealalta parte de crema o vom folosi dupa ce scoatem prajitura de la rece.
Se poate folosi nuca macinata pentru decor sau fulgi de cocos. Cand totul este gata se acopera cu folia si se da la rece. Dupa ce s-a racit foarte bine scoatem prajitura din forma si ii adaugam crema si pe laterale.
Sursa

Ingrediente

185 g biscuiti cu cacao 
185 grame biscuiti cu lapte 
80 g zahar 
200 g faina 
80 g cacao 
50 g unt 
1 l lapte 
1 galbenus 
1 sticluta esenta de vanilie 

Mod de preparare:



Se amestecă zahărul, făina, cacao, pana se omogenizeaza, apoi se adauga si laptele si se pune pe foc, la intensitate mica, amestecand mereu. Se adauga si galbenusul, untul si esenta de vanilie. Cand incepe sa fiarba, se stinge focul si se lasa sa se raceasca. Se mesteca din cand in cand sa nu se formeze crusta deasupra.

Se intinde crema pe fiecare biscuite si se aseaza alternativ unul cu cacao, unul cu lapte.
Se aseaza biscuitii intr-o tava gen cozonac tapetata cu folie alimentara care sa depaseasca dublul formei, astfel sa incadreze intreaga suprafata. Deasupra se pune un strat de biscuiti asezati unul langa celalalt  ca un fel de capac. O parte din  crema ramasa se  toarna peste biscuitii asezati si se intinde uniform .Cealalta parte de crema o vom folosi dupa ce scoatem prajitura de la rece. Se poate folosi nuca macinata pentru decor sau fulgi de cocos.
Cand totul este gata se acopera cu folia si se da la rece. Dupa ce s-a racit foarte bine scoatem prajitura din forma si ii adaugam crema si pe laterale.

Sursa

 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Alina Sorescu, confesiuni „În oglindă”: „Nu mă gândeam niciodată că o să fie atât de complicat să ies din colivia în care eram”

Fosta iubită a lui Liviu Dragnea, din nou în vizorul presei! Ce a făcut Irina Tănase...

Când a murit, de fapt, Ștefania Szabo? Rezultatele autopsiei răstoarnă ancheta în cazul decesului subit al doctoriței

Unde au fost văzuți ultima dată Roman și Anna Novak schimbă complet modul în care este privit cazul. Părinții soției milionarului au făcut un GEST DISPERAT când au aflat teribila veste. Ce s-a întâmplat cu ei

Alina Ceușan a apelat la ajutorul unei bone filipeneze. Ce sumă a scos din buzunar creatoarea de conținut pentru a o aduce în țară: “Ele pleacă acasă la o anumită perioadă.”

Emoții URIAȘE în „Casa iubirii”! Moldo îi oferă inelul Kirei! Este pentru prima dată când se întâmplă așa ceva în emisiune

Elevă de clasa a IX-a, răpită, bătută și umilită de 6 colege din cauza unui băiat! I-au furat telefonul și au agresat-o minute întregi pe o stradă din apropierea școliI


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies